Rek / speltips, Crystal Palace – West Ham 3/12

Emil Jakobsson Publicerat: 2 december 2013

Premier League speltips Crystal Palace - West HamLondonderby mitt i veckan. Under tisdagen tar jumbon Crystal Palace emot lokalrivalen West Ham som även de återfinns i botten av tabellen. Livsviktiga poäng står med andra ord på spel i detta heta derby.

Gästande West Ham knep tre blytunga poäng nu senast mot Fulham efter en svit om fem raka ligamatcher utan seger. Genom segern har man nu tre poängs marginal till just Fulham som ligger på en nedflyttningsplats just nu.

Crystal Palace är som sagt jumbo och precis som man kan förvänta sig har de en hel del förluster bakom sig. Man har förlorat elva av deras 14 senaste matcher och men på deras tre senaste har de lyckats knipa poäng i två av dem.

Först lyckades man spela 0-0 mot starka Everton på hemmaplan och sedan slog man Hull med 1-0 på bortaplan. Nu senast föll man visserligen mot Norwich men fyra poäng på tre matcher är riktigt bra för att vara Crystal Palace som bara spelat in sju poäng under hela säsongen.

Fem raka under 2,5 mål

Lagen har bara två matcher mot varandra de senaste åren från när man spelade i The Championship 2011-12 och då slutade båda matcherna oavgjort.

Vi väljer att satsa våra pengar på under 2,5 mål, delvis på grund av att inget av lagen egentligen har råd att förlora och förmodligen kommer spela mer försiktigt än man gjort annars.

Ser man till deras tidigare matcher har Crystal Palace fem raka hemmamatcher under 2,5 mål och för West Ham har sex av de senaste åtta bortamatcherna gått under 2,5 mål.

På Cyrstal Palace sex hemmamatcher har det blivit i snitt 1,33 mål per match och för West Ham borta är siffran exakt den samma.

Senast lagen möttes slutade det 0-0 och underspelet känns gjutet. Även krysset kan testats med en lägre insats.

Testa Sveriges största spelbolag

Unibet är störst i Sverige, testa dem du med.
Just nu 1 200 kronor bonus till nya kunder.

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,68 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (Nya kunder får 1 200 kr bonus)
TV: Viasat Fotboll, tisdag 3/12 kl 21:00
Skador: Info om alla skador och avstängningar.
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Crystal Palace 2,9 comeon logo 3 000 kr
Oavgjort 3,2 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
West Ham 2,6 williamhill logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,68 unibet logo 1 200 kr
Över 2,5 mål 2,2 nordicbet logo 1 000 kr