Rek / speltips, Ligacupen: Arsenal – Chelsea 29/10

Emil Jakobsson Publicerat: 28 oktober 2013
Rek, ligacupen Arsenal - Chelsea
Foto: Bildbyrån

Engelska ligacupen bjuder oss på en riktig höjdare när Arsenal tar emot Chelsea, ett möte mellan de båda Londonlagen som just nu toppar Premier League.

Det är två formstarka lag som drabbar samman under tisdagen. Arsenal har vunnit tolv av deras 14 senaste matcher men förlorade på hemmaplan nyligen då Dortmund slog dem med 2-1 i Champions League.

Chelsea vann något turligt nu senast mot Manchester City men har vunnit fem raka matcher samt sju av de åtta senaste.

Spelbolagen betalar ut runt 2,4 – 2,5 för Arsenal och 2,6 – 2,75 ungefär för Chelsea. Men vi väljer att spela på att båda lagen gör mål.

BTTS lockar

Båda lagen har gjort minst ett mål i åtta av Arsenals tio senaste matcher och för Chelsea har båda lagen gjort mål i fyra av deras sex senaste matcher.

Man brukar ofta tala om att det blir låst och tillknäppt när topplag möter varandra men det stämmer sällan när Arsenal och Chelsea möter varandra. Båda lagen har gjort mål i fyra av de fem senaste matcherna.

Båda lagen ligger i topp sett till det offensiva spelet i Premier League. Arsenal är seriens näst bästa med att göra 2,22 mål per match och Chelsea fyra med 1,78 mål per match. Nu kommer de offensiva pjäserna möta större motstånd men vi tror att båda lagen nätar minst en gång, speciellt när det är cupspel.

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1,57 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (Nya kunder får 1 000 kr)
TV: TV10, tisdag 29/10 kl 20:45
Skador: Här hittar ni info om alla skador och avstängningar
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Portugal – Sverige, från 2 780:-

Se VM-kvalet på plats i Portugal, priser från 2780 kr. Läs mer här.