Rek / speltips, SHL: Linköping – Brynäs 5/12

Emil Jakobsson Publicerat: 5 december 2013
Linköping - Brynäs SHL speltips
Foto: Bildbyrån

Vi närmar oss helgen och vi värmer upp med ett speltips från SHL-mötet mellan Linköping och Brynäs under torsdagen. Linköping har två raka segrar och frågan är om det vänder nu?

Efter en otroligt jobbig period med nio förluster på tio matcher har Linköping lyckats vinna två raka matcher. Däremot har det varit mot svagt motstånd, inte mot ett formstarkt Brynäs.

Först slog man Leksand som nu har förlorat tre av de senaste fem matcherna. Sedan slog man AIK som är seriens formsvagaste lag med två segrar på de senaste åtta matcherna.

Fem raka och 20 gjorda mål

Nu kommer ett Brynäs som vunnit fem raka matcher på besök. Man har bland annat slagit Skellefteå, Luleå, HV71 och Färjestad under denna period. Noterbart är att man gjort hela 20 mål under dessa fem matcher.

Visst, Linköping har ett riktigt bra lag och en bra tränare men enligt mig har spelbolagen och marknaden övervärderat dem här.

Vi spelar dubelchansen X2 vilket betyder att vi vinner både om Brynäs vinner samt om det blir förlängning. Den här säsongens båda möten mellan lagen har till exempel gått till förlängning.

Speltips: Dubbelchans, X2
Odds: 1,99 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson (Nya kunder får 1 500 kr bonus)
TV: Cmore Sport
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Testa ett nytt spelbolag

Winner.com erbjuder just nu 250:- gratisspel till nya kunder.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Linköping 1,9 nordicbet logo 1 00 kr
Oavgjort 4,1 comeon logo 3 000 kr
Brynäs 3,7 betsson logo 1 500 kr
Under 5,5 mål 1,65 titanbet logo 500 kr
Över 5,5 mål 2,45 betsson logo 1 500 kr