Rek / Speltips, SHL: Linköping – Frölunda 28/11

Emil Jakobsson Publicerat: 27 november 2013
SHL Linköping - Frölunda speltips och odds
Foto: Bildbyrån

Helgen närmar sig och vi har hittat ett riktigt bra spel till SHL-mötet mellan Linköping och Frölunda där vi anser att spelbolagen värderar matchen väldigt fel.

Linköping tippades vara med och utmana i toppen av tabellen inför säsongen och fick en bra start på säsongen men sedan har man kört rakt in i väggen.

Man har bara en seger på de nio senaste matcherna och på hemmaplan har man en seger på de fem senaste.  Nu senast tappade man både en 2-0 ledning samt en 4-3 ledning till förlust 4-5 mot Växjö, ett tydligt exempel på ett lag som inte är i harmoni just nu. Att poängkungen Arlbrandt sedan åker på en filmning som den egna coachen inte ens vill kommentera sänder ytterligare signaler om hur stämningen är i laget.

Två förluster som höjer oddsen

Frölunda däremot är otroligt formstarka. Man har två raka förluster just nu vilket dragit upp oddset på dem men båda förlusterna har kommit först efter förlängning och innan dem hade man tio segrar på tolv matcher.

Linköping vann säsongens första möte mot Frölunda men det var under deras fina inledning på starten. Nu senast när lagen mötes tidigare under november vann Frölunda som vunnit tre av de fem senaste mot just LHC.

Tips: Testa ett nytt bolag idag, jämför deras bästa insättningsbonusar här.

Man får hela 2,75 för en rak bortaseger men med tanke på antalet förläningar när dessa två lag spelar väljer vi att spela Frölunda vinner inkl eventuell förlängning/straffar.

Speltips: Frölunda inkl OT/SO
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: TitanBet (Nya kunder får 500 kr bonus)
TV: Cmore Sport torsdag 28/11 kl 19:00
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Linköping 2,35 betway logo 500 kr
Oavgjort 3,95 comeon logo 3 000 kr
Frölunda 2,75 betsson logo 1 500 kr
Under 5,5 mål 1,57 nordicbet logo 1 000 + 500 kr
Över 5,5 mål 2,45 bwin logo 250 kr