Rek/speltips, Chelsea – Manchester United 19/1

Emil Jakobsson Publicerat: 17 januari 2014
Chelsea - Manchester United speltips PRemier league 19 januari
Foto: Bildbyrån

Söndagen bjuder på ett riktigt supermöte när Chelsea tar emot Manchester United hemma på Stamford Bridge och vi har hittat en vinnare som vi tror på idag.

Manchester United tog en otroligt viktig 2-0 seger nu senast mot Swansea efter tre raka förluster. Men man har spelat bättre på bortaplan än hemma på Old Trafford den här säsongen. Innan deras 2-1 förlust borta mot Sunderland den 7 januari hade man faktiskt fyra raka bortasegrar även om motståndet varit svagt (Aston Villa, Stoke, Hull och Norwich).

Chelsea har samtidigt full snurr på sin maskin. Man har fem raka segrar och en målskillnad på hela 10 – 1 under dessa matcher.

Fem raka utan seger för United

Det här är säsongens andra möte mellan lagen. När lagen möttes i Manchester i augusti lyckades Chelsea plocka med sig en poäng hem till London efter 0-0.  Chelsea har vunnit tre och spelat oavgjort två gånger på de fem senaste matcherna mellan lagen.

Nu är man hemma på Stamford Bridge där man är urstark (bara City är bättre), man har nio segrar och ett kryss på tio matcher. Chelsea känns numret större än United den här säsongen och nu när man spelar på hemmaplan tror vi på tre poäng till de blå.

Speltips: Chelsea
Odds: 1,8 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (Nya kunder får 1 000 kr bonus)
TV: Viasat Fotboll, söndag 19 januari, 17:00
Skador: Info om alla skador och avstängningar.
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Chelsea 1,8 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 3,8 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Manchester United 5,2 comeon logo 3 000 kr
Under 2,5 mål 1,83 titanbet logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 2,0 betsson logo 1 500 kr