Rek/speltips, FA-cupen: Arsenal – Liverpool 16/2

Emil Jakobsson Publicerat: 15 februari 2014

Arsenal - Liverpool FA-cup 16/2 speltips & oddsFA-cupen bjuder på ytterligare en riktig höjdarmatch under söndagen när Arsenal tar emot Liverpool hemma på Emirates Stadium och efter en närmare analys har vi hittat ett riktigt bra speltips till matchen. Frågan är om Arsenal kan studsa tillbaka efter krossen på Anfield nu senast?

När lagen möttes förra veckan gick Liverpool iväg till 4-0 innan matchen ens var 20 minuter gammal. Arsenal föll ihop som ett korthus och försvarsmissarna avlöste varandra. Man förlorade tillslut med 5-1 och det följdes upp med att bli nollade av Manchester United på hemmaplan nu senast (0-0).

Faktum är att man bara har en seger på de fyra senaste matcherna.

Liverpool har fyra segrar på de fem senaste men det är inte alls samma lag när man spelar på bortaplan jämfört med hemma på Anfield. På hemmaplan har man nio segrar och en oavgjord på de tio senaste men på bortaplan har man fem segrar på de 14 senaste matcherna. Men nu de senaste veckorna har det sett bättre ut men då har man mött betydligt sämre lag som Stoke,  Bournemouth och Fulham.

Reaktion på 0-0 matchen

Vi väljer att lägga vårt spel på över 2,5 mål mål, delvis på grund av Arsenals 0-0 match nu senast mot United. Som vanligt brukar det komma reaktioner om ett lag släpper in mycket mål eller inte gör nog många. Efter fem insläppta mot Liverpool höll man nollan mot United men lyckades inte göra något mål.

Frågan är om det inte svänger tillbaka lite nu och Liverpool är alltid inblandade i målrika matcher, sju av deras nio senaste bortamatcher har gått över 2,5 mål. De visade även nu senast mot Arsenal att man vet hur man ska göra mål på Londonlaget.

Även om det är United och Liverpool som stått för motståndet vill Arsenal givetvis undvika att bli nollade i två raka matcher på hemmaplan.

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,67 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (Nya kunder får 1 200 kr bonus)
TV: Visast Fotboll, söndag 16/2 kl 17:00
Skador: Info om alla skador och avstängningar.
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Arsenal 2,55 titanbet logo 1 000 kr
Oavgjort 3,5 williamhill logo 1 000 kr
Liverpool 2,8 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,25 williamhill logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,67 unibet logo 1 2000 kr