Rek/speltips & odds: Champions League: Chelsea – Galatasaray 18/3

Emil Jakobsson Publicerat: 17 mars 2014
Champions LEague Chelsea - Galatasaray speltips & odds 18 mars 2014
Foto: Bildbyrån

Tisdagens mest spännande åttondelsfinal från Champions League hämtar vi från London där Chelsea tar emot Galatasaray och där ställningen är 1-1 från första mötet i Istanbul.

Båda lagen stod för svaga resultat i deras sista match inför returen i Champions League. Chelsea förlorade med 1-0 borta mot Aston Villa och Galatasaray fick bara 1-1 mot nian Karabükspor.

Värt att notera är att Galatasaray har spelat oavgjort i tre av sina fyra senaste matcher. Det är även en stor skillnad på lagets spel hemma respektive borta. Ser man till hemmaplan har man två kryss och 16 segrar på de 18 senaste matcherna.

På bortaplan har man vunnit två av de senaste 13 matcherna.

Urstarka på Stamford Bridge

Chelsea har tre segrar på de fem senaste men är urstarka hemma på Stamford Bridge. Man har 14 segrar och två oavgjorda på de 16 senaste. Nu senast slog man Tottenham med hela 4-0 och innan det nollade man Everton.

Även i Champions League är man starka på hemmaplan med tio segrar på de tolv senaste matcherna.

En seger för Chelsea betalar alldeles för dåligt, även spel som t.ex. Chelsa över 1,5 mål. Vi väljer i stället att spela att Chelsea håller nollan till väldigt fina 2,1.

Man har hållit nollan i fem raka hemmamatcher och bara släppt in tre mål på de tio senaste hemmamatcherna. Galatasaray som förlorat fyra raka bortamatcher i Champions League blev till exempel nollat av Real Madrid och FC Köpenhamn under gruppspelet. De gick även mållösa från helgens ligamatch mot ett mittenlag och till över två gånger pengarna är detta ett givet spel, speciellt med tanke på att Chelsea avancerar med resultat som 0-0 eller 1-0.

Tips: Har ni testat William Hill än? Om inte, hämta er bonus på 1 000 kr här.

Speltips: Chelsea håller nollan (Vill ni spela en rak seger för Chelsea har Titanbet en unik kampanj just nu där oddset är hela 2,5 för nya kunder istället för 1,42 som det annars är. Hämta er oddsbonus här.)
Odds: 2,1 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (Nya kunder får 500  kr gratisspel)
TV: TV6, tisdag 18/3 kl 20:45
Skador: Info om alla skador och avstängningar.
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Chelsea 1,42 nordicbet logo 1 000 + 500 kr
Oavgjort 5,0 titanbet logo 1 000 kr
Galatasaray 9,0 williamhill logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,1 bwin logo 250 kr
Över 2,5 mål 1,77 betsson logo 1 500 kr