Rek/speltips & odds: Liverpool – Arsenal 8/2

Emil Jakobsson Publicerat: 8 februari 2014
Speltips Liverpool - Arsenal 8 februari 2014
Foto: Bildbyrån

OBS! Avspark 13:45. Ett skadedrabbat Arsenal reser till Liverpool för en otroligt tuff bortamatch och de har pressen på sig då både Manchester City och Chelsea jagar deras förstaplats. Vi har tittat närmare på matchen och hittat ett bra speltips som vi tror på.

Arsenal saknar mängder med spelare, inte minst bland sina mittfältare. När både Wilshere, Ramsey, Diaby och nya ersättaren Källström alla är skadade börjar man få ont om alternativ. Det pratas om att Wilshere möjligen är tillbaka men som vanligt är sällan spelare i 100% form om de dagen innan match bara är ”kanske” även om det givetvis skulle vara en boost för Arsenal om han kunde vara med.

Arsenal slog nedflyttningsplacerade Crystal Palace med 2-0 nu senast men tappade poäng i sin senaste bortamatch som var mot Southampton (2-2). På bortaplan har man bara fyra segrar på de åtta senaste matcherna (tre förluster och en oavgjord).

Tips: Hämta ett gratisspel värt 250 kronor hos Winner.com idag.

Nio segrar på tio senaste

Liverpool har annars fortsatt med sin trend. Vinna stort på hemmaplan och tappa onödigt mycket poäng på bortaplan. Nu senast blev det 1-1 mot West Bromwich på bortaplan men fem dagar tidigare krossade man Everton med hela 4-0 hemma på Anfield. De har nio segrar och en oavgjord (Aston Villa 18/1, 1-1) på deras tio senaste hemmamatcher.

Som vi har varit inne på tidigare har de mött de flesta topplagen på bortaplan den här säsongen men man har vunnit mot Manchester United och Everton hemma. Man föll bland annat borta mot just Arsenal med 2-0 tidigare under säsongen.

Men Arsenals skador på mitten, Liverpools fina facit på hemmaplan och Arsenals problem på bortaplan senaste tiden talar för en hemmaseger och vi ser ett bra värde i oddsen runt 21,1 – 2,15.

Speltips: Liverpool
Odds: 2,15 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (Nya kunder får 1 000 kr bonus)
TV: Viasat Fotboll, lördag 8/2 kl 13:45
Skador: Info om alla skador och avstängningar.
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Liverpool  2,15 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 3,7 comeon logo 3 000 kr
Arsenal 3,5 titanbet logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,31 betsson logo 1 500 kr
Över 2,5 mål 1,63 comeon logo 3 000 kr