Rek/speltips & odds: Napoli – Roma 9/3

Emil Jakobsson Publicerat: 8 mars 2014
Rekar & odds till Napoli - Roma 9 mars 2014
Foto: Bildbyrån

Tre otroligt viktiga poäng står på spel när trean Napoli tar emot tvåan Roma hemma på Stadio San Paolo. Roma har visserligen en match mindre spelad men Napoli kan krympa avståndet mellan lagen till ynka tre poäng vid seger ikväll. 

Kampen om andraplatsen går vidare och det skiljer just nu sex poäng och Roma har som sagt en match mindre spelad. Om man lyckas besegra Napoli ikväll ska det mycket till om man ska tappa andraplatsen, även ett kryss skulle räcka långt.

Lagen möttes i Coppa Italia så sent som för några veckor sedan. Roma vann första mötet på hemmaplan med 3-2 i början av februari men Napoli vann returen med 3-0 och slog genom det ut Roma ur cupen.

När lagen möttes i ligaspelet i Rom tidigare under hösten vann hemmalaget med 2-0.

Stark offensiv mot stark defensiv

Ser man till lagens nuvarande form har båda lagen två segrar och de fem senaste matcherna. Noterbart när man ser till Roma är hur extremt målsnåla matcherna har varit. Man har blivit nollade i tre av deras fem senaste och samtidigt hållit nollan i fyra av dessa fem matcher.

Napoli är däremot väldigt starka på hemmaplan där man vunnit fyra av de fem senaste (ett kryss mot Genoa). Man har även gjort tre mål l i tre av sina fyra senaste hemmamatcher.

Frågan är hur Napolis offensiv och starka spel på hemmaplan klarar av Romas täta defensiv? Med odds runt 2,4 för hemmaseger känns Napoli som ett riktigt bra spel. Roma har allt att förlora (andraplatsen) och Napoli jagar och har allt att vinna. Man visade även i cupen att man står upp bra mot just Roma och oddset motiverar verkligen spelet.

Se matchen gratis online

Bet365 sänder matchen gratis för sina kunder, öppna konto och få 1 000 kr bonus.

Speltips: Napoli
Odds: 2,4 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (Nya kunder får 1 000 kr bonus)
TV: Bet365 & TV4 Sport xtra, söndag 9/3 kl 20:45
Skador: Info om alla skador och avstängningar.
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Napoli 2,4 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 3,5 williamhill logo 1 000 kr
Roma 3,3 unibet logo 1 200 kr
Under 2,5 mål 2,0 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,86 betsson logo 1 500 kr