Rek/speltips, Premier League: Aston Villa – Arsenal 13/1

Emil Jakobsson Publicerat: 12 januari 2014

Speltips Aston Villa - Arsenal Premier League 2014Arsenal har bara förlorat en ligamatch hemma på Emirates Stadium den här säsongen och det var mot just Aston Villa som vann premiärmatchen i augusti med 1-3. Nu är Arsenal med i toppstriden och vill givetvis ta revansch för senast.

Aston Villa ligger på den undre halvan av tabellen och har faktiskt spelat in nästan dubbelt så många poäng på bortaplan som hemma på Villa Park där man bara har två segrar på tio ligamatcher den här säsongen.

Man har samtidigt en usel form med en seger, ett kryss och fem förluster på de sju senaste matcherna. Senast man lyckades vinna hemma på Villa Park var mot bottenlaget Cardiff den 9 november.

Ligans bästa bortalag

Arsenal är samtidigt tillsammans med Tottenham ligans bästa bortalag med sju segrar, en oavgjord och två förluster. Man har just nu fyra raka segrar och deras poängtapp på bortaplan har bara varit mot väldigt starka lag förutom West Brom i oktober (1-1). De som lyckats ta poäng hemma mot Arsenal den här säsongen annars är Manchester United, Manchester City och Napoli.

Arsenal dras med vissa skadeproblem med Wenger säger själv till klubbens hemsida att både Giroud och Özil mycket väl kan vara med mot Villa samtidigt som det är helt klart att Oxlade-Chamberlain är tillbaka. Om de får tillbaka främst Özil känns detta spel gjutet.

Speltips: Arsenal
Odds: 1,61 (Jämför alla odds)
Bolag: ComeOn! (Nya kunder får 3 000 kr bonus)
TV: Viasat Fotboll, måndag 13/1 kl 21:00
Skador: Info om alla skador och avstängningar.
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Aston Villa 6,5 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Oavgjort 4,2 betsson logo 1 500 kr
Arsenal 1,61 comeon logo 3 000 kr
Under 2,5 mål 2,1 betsson logo 1 500 kr
Över 2,5 mål 1,75 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr