Speltip & odds, The Championship playoff: QPR – Wigan 12/5

Emil Jakobsson Publicerat: 11 maj 2014

Queens Park Rangers - Wigan speltips & odds 12 maj 2014
Dags för andra mötet mellan Queens Park Rangers och Wigan i playoff semifinalen i jakten på en plats i Premier League. Första mötet slutade 0-0 och vårt underspel satt med andra ord med god marginal. Under måndagen är det dags för match två och givetvis har vi hittat ett spel till matchen.

De här två lagen har alltså spelat tre matcher mot varandra den här säsongen och totalt har det bara blivit ett mål. Under deras senaste match fick Wigan styra spelet en hel del men Queens Park Rangers som är ett betydligt starkare hemmalag valde att stänga matchen och hoppas på ett bra resultat inför returen, något de lyckades väldigt bra med.

Bara Leicester som vann The Championship tog fler poäng än QPR på hemmaplan och med tanke på deras fina resultat från bortamatchen är de klara favoriter nu.

Underspelet lockar, men…

Wigan har en seger, tre förluster och en oavgjord på de fem senaste bortamatcherna och en av de förlusterna var mot just QPR i slutet av mars.

Vi lockas fortfarande av underspelet men tror att det är en större möjlighet till mål i returmötet och oddset har även gått ner lite jämfört med förra mötet vilket gör att vi avstår även om det lockar.

Vi ser ett bättre spelvärde i att Queens Park Rangers vinner matchen som ger hela 2,31 gånger pengarna.

De är betydligt starkare hemma på Loftus Road och man har tydligt hittat nycklar hur man ska spela mot just Wigan som man har sex raka matcher utan förlust mot.

Speltips: Queens Park Rangers
Odds: 2,31 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson (Nya kunder får 1 000 kr bonus)
TV: TV10, måndag 12/5 kl 20:45 (Dagens alla TV-matcher)
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Queens Park Rangers 2,31 betsson logo 1 000 kr
Oavgjort 3,3 williamhill logo 1 000 kr
Wigan 3,5 unibet logo 1 200 kr
Under 2,5 mål 1,63 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Över 2,5 mål 2,3 unibet logo 1 200 kr