Speltips, Aston Villa – Liverpool

Emil Jakobsson Publicerat: 30 mars 2013

Speltips Aston Villa - Liverpool
Söndagen bjuder bara på en match från Premier League och vi har hittat ett handikappspel med ett tilltalande odds som vi tror på. Hemmalaget Aston Villa jagar livsviktiga poäng för att slippa nedflyttning och man har spelat bra de senaste omgångarna. Man har två raka segrar och på de fem senaste ligamatcherna har man tagit nio poäng, poängtappen har dessutom kommit mot Arsenal och Manchester City.

Gästande Liverpool jagar en Europaplats men man är starkare på hemmaplan. Ser man till lagets bortaspel den här säsongen har man bara vunnit fyra av 15 matcher.

Ser man till de fyra senaste matcherna mellan lagen har Aston Villa vunnit två, Liverpool en och en har slutat oavgjort.

Vi väljer att spela Aston Villa +1 mål vilket ger vinst vid seger och kryss samt pengarna tillbaka vid förlust med ett mål. Ser man till de vanligaste resultaten när Liverpool spelar borta är 2-2, 2-1 samt 1-1 de vanligaste (sju av 15 matcher har haft någon av dessa tre resultat). Aston Villa spelar även de ofta tighta matcher och kryss är långt från ovanligt.  Senast man föll med mer än ett mål på hemmaplan i ligan var i december 2012.

Spel: Aston Villa +1
Odds: 1,73
Bolag: Bet365 & ComeOn! (Hämta unika insättningsbonusar här)
Fler odds: Jämför alla odds här
TV: Viasat Fotboll
Avspark: Söndag 14:30

Fotbollsresa: Boka din fotbollsresa till Liverpool här.

Väntade startelvor:

Aston Villa

Guzan
Lowton, Vlaar, Clark, Baker
Westwood, Bannan, N’Zogbia
Agbonlahor, Benteke, Weimann
 

LiverpoolReina
Johnson, Agger, Skrtel, Enrique
Lucas, Gerrard
Coutinho, Suarez, Downing
Sturridge