Speltips & inför: AC Milan – Atlético Madrid (Champions League 19/2)

Emil Jakobsson Publicerat: 18 februari 2014

Speltips Milan - Atletico Madrid 19/2 oddsVi tittar närmare på Champions League-mötet mellan AC Milan och Atlético Madrid och ger er allt inför matchen. Statistik, odds, analys samt vårt bästa speltips.

Milan har som bekant en svag säsong bakom sig och ligger just nu nia i Serie A. Ser man till deras form har de två segrar, två förluster och en oavgjort på de fem senaste matcherna. Hemma på San Siro har man tre segrar, en förlust och en oavgjord på de fem senaste.

Men när de kommer till Champions League vet vi att Milan har en dold extraväxel, de visade de inte minst förra säsongen då man slog Barcelona med 2-0 på hemmaplan. Men den här säsongen vann man bara två av sex gruppspelsmatcher men man förlorade samtidigt bara en då det väldigt ofta blev oavgjort.

Obesegrade under gruppspelet av CL

Gästande Atlético har samtidigt en av deras bästa säsongen på väldigt, väldigt länge då man är med och hotar i toppen av La Liga. Man ligger just nu på samma poäng som Barcelona och Real Madrid men laget har en formsvacka just nu. Man hade tre raka förluster (Almería i ligan och Real Madrid x 2 i cupen). Men nu senast slog man Real Valladolid med 3-0.

Atléticos bästa spel har varit på hemmaplan och man har bara vunnit två av de fem senaste bortamatcherna.

Däremot verkar lagets spel passa utmärkt ute i Europa samt när det är cup. Man har vunnit Europa League 2010, 2012 och förra säsongen spanska cupen.

Ser man till Champions League blev det fem segrar och en oavgjord under årets gruppspel.

Vi ser Atlético som det bättre laget här som kommer avancera och tror även att de kan vinna första matchen mellan lagen och väljer att spela tvåan till 2,25.

Speltips: Atlético Madrid
Odds: 2,25 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (Nya kunder får 1 000 kr bonus)
TV: Viasat Sport, onsdag 19/2 kl 20:45
Skador: Info om alla skador och avstängningar.
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Milan 3,8 unibet logo 1 200 kr
Oavgjort 3,3 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Atlético Madrid 2,25 williamhill logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,63 unibet logo 1 200 kr
Över 2,5 mål 2,35 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr