Speltips, Kvalserien: Leksand – Västerås

Emil Jakobsson Publicerat: 26 mars 2013

Speltips Leksand - Västerås
Kvalserien rullar vidare och som alltid är det livsviktiga poäng som står på spel. Vi har hittat ett spel på tisdagens möte mellan Leksand och Västerås. Hemmalaget Leksand har fått en riktigt bra start och har tolv poäng efter fem spelade matcher vilket är dubbelt så många som trean Rögle.

Gästande Västerås har bara tagit fem poäng av 15 möjliga och ligger just nu näst sist. Efter en bra inledning med fem poäng på de två första matcherna har man nu kammat noll i tre raka matcher och man har kommit allt längre ifrån topplagen.

Ser man till inbördes möten har Leksand vunnit tre av de fyra senaste och med en målskillnad på 14 – 9. Faktum är att lagen möttes så sent som i lördags och gästande Leksand vann med 3-1 trots att Västerås tog ledningen i mitten av första perioden.

Sedan Leksand gick på minan mot Örebro som vände och vann med 5-2 mot dem har de spelat riktigt bra och har tre raka segrar med en målskillnad på 13-3. Den tunga förlusten mot Örebro verkar ha fått hela laget att dra åt samma håll och jobba så hårt som det krävs för att ta sig hela vägen till Elitserien.

Leksand ser otroligt starka ut just nu och jag har svårt att se Västerås rubba dem på bortaplan.

Spel: Leksand
Odds: 1,63
Bolag: ComeOn! (Nya kunder får 400% bonus)
Fler bonusar: Läs gärna vår bonusguide
Fler odds: Här hittar ni alla odds
TV: Viasat Sport
Nedsläpp: 19:00