Speltips, La Liga: Real Sociedad – Elche 27/1

Emil Jakobsson Publicerat: 26 januari 2014

real-sociedad-speltipsDet är ont om matcher under måndagen men vi har hittat ett bra speltips från Spanien när Real Sociedad tar emot Elche.

Kvällens hemmalag är väldigt starka hemma på Estadio Municipal de Anoeta. På de fem senaste matcherna har man fyra segrar och ett kryss på hemmaplan.

Om man räknar in matcher från både hemma- och bortaplan har man sex segrar, två oavgjorda och bara en förlust på de nio senaste matcherna.

Gästande Elche slog Rayo Vallecano som är ett av få lag som ligger efter Elche i tabellen nu senast. Innan det hade man sju raka utan seger (två oavgjorda och fem förluster).

Hemmaoddset är för lågt

Oddset för en hemmaseger är däremot för lågt för oss och det bästa spelvärdet finner vi i spelet att hemmalaget håller nollan.

Real Sociedad har hållit nollan i tre av deras fem senaste hemmamatcher. Elche är samtidigt bland de svagaste lagen i ligan som dessutom misslyckats med att göra mål i tre av deras fem senaste matcher.

Säsongens första möte mellan lagen slutade 1-1 men nu när Real Sociedad har hemmaplan ser vi en fin möjlighet att de lyckas hålla nollan.

Speltips: Real Sociedad håller nollan
Odds: 2,2 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet (Nya kunder får 1 000 kr bonus)
TV: Cmore Sport, måndag 27/1 kl 22:00
Skador: Info om alla skador och avstängningar.
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Real Sociedad 1,53 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 4,33 titanbet logo 1 000 kr
Elche 7,0 williamhill logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,08 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,77 unibet logo 1 200 kr