Speltips, NHL: Buffalo – NY Rangers

Emil Jakobsson Publicerat: 19 april 2013

Speltips, NHL: Buffalo - NY Rangers
Kriget om de sista slutspelsplatserna rullar vidare när Buffalo Sabres tar emot New York Rangers. Just nu har Rangers den sista slutspelsplatsen i öst men bland annat Buffalo jagar, just nu ligger de fyra poäng efter.

Om vi börjar med att gå igenom deras inbördes möten har Buffalo vunnit två av de tre senaste, den här säsongens möten har slutat 3-2 till Rangers efter straffar samt 3-1 till Buffalo.

Rangers vann enkelt med 6-1 igår natt mot Florida som ligger sist av alla lag. Innan det hade man en tyngre period bakom sig trots att Henrik Lundqvist spelat bra.

Man hade nämligen bara en seger under ordinarie speltid på de sex senaste matcherna och på bortaplan har man bara vunnit två av de senaste sju. Lagets svaga spel på bortaplan ger de en 23:e plats i tabellen över ligans bästa bortalag.

Tips: Testa Betsafe, bäst på US sports, unik bonus på 1 300 kr för våra besökare.

Ingen vila för Rangers
Buffalo slog rivalen Boston på bortaplan nu senast i den första matchen i Boston sedan bomberna och man har just nu tre raka segrar. Man är även starka på hemmaplan där man vunnit fyra av de fem senaste.

Buffalo har dessutom en dags vila i benen jämfört med Rangers som spelade natten mot fredag. Rangers har spelat fem matcher ”back to back” tidigare under säsongen och bara vunnit två av matcherna dagen efter.

Spel: Buffalo inkl OT/SO
Odds: 2,08
Bolag: Betsson (Unik bonus för våra besökare, hela 1200 kr)
Fler odds: Jämför alla NHL-odds här
Fler bonusar: Läs vår bonusguide här
TV: Viasat Sport
Nedsläpp: 01:00