Speltips, NHL: Calgary Flames – Detroit Red Wings

Emil Jakobsson Publicerat: 17 april 2013

calgaryDetroit
Detroit krigar för varje poäng just nu. Man ligger nämligen på den sista slutspelsplatsen i väst enbart på grund av bättre målskillnad än Columbus Blue Jackets. I natt reser man till Calgary som är fast i botten och som missat slutspelet för länge sedan.

Calgarys vanligvis väldigt duktiga målvakt Miikka Kiprusoff vägrade bli bortbytt inför trade deadline och har berättat att hans karriär nu lider mot sitt slut. Han har förlorat de sex senaste matcherna och släppt in hela 4,12 mål i snitt per match.

Det mesta talar för att han står i natt och även om Joey MacDonald kliver in i målet är det inte speciellt bra för Calgary. Han har en räddningsprocent på 90 den här säsongen vilket ger honom plats 40 i målvaktsligan och nu senast släppte han in fyra mål.

Tips: Testa Bet365,  1000 kr bonus och mängder av gratis livestreams.

Varje match är en slutspelsmatch
Detroits målvakt Jimmy Howard höll nollan för tredje gången nu senast när Detroit slog Nashville med 3-0. Noterbart är även att Detroit bara förlorat en av sina fem senaste matcher under ordinarie speltid.

Ser man till inbördes möten är det fördel Calgary den här säsongen men ser man till de sju senaste matcherna uppe i Calgary mellan lagen har Detroit vunnit fem.

Men det största spelvärdet ligger i Detroits stora behov av poäng, de kommer spela den här matchen som om det var en slutspelsmatch. När motståndet dessutom är ett helt avsågat lag som vunnit tre av de tio senaste och har två usla målvakter är spelet givet.

Spel: Detroit inkl OT/SO
Odds: 1,62
Bolag: Betsson (Unik bonus från Spelbloggare, 1 200 kr)
Fler bonusar: Läs vår bonusguide här
Fler odds: Jämför alla NHL-odds här
TV: Viasat Hockey, 03:35

NHL-resa: Boka din NHL-resa idag, Nickes.com erbjuder biljetter till alla lag.