Speltips, NHL: Los Angeles – Chicago 4/6

Emil Jakobsson Publicerat: 4 juni 2013

NHL rek, Stanley Cup

Våra spel på konferensfinalerna har gått väldigt bra och i natt siktar vi på tredje raka vinsten i dessa matchserier. Los Angeles Kings förlorade de två inledande matcherna borta mot Chicago Blackhawks men i natt spelar de på hemmaplan och det är mer eller mindre do-or-die för dem. En förlust skulle betyda 0-3 i matcher vilket är i stort sett omöjligt att vända.

Los Angeles Kings har haft stora problem med just sitt spel på bortaplan under slutspelet. Man har spelat åtta matcher och bara vunnit en och då krävdes det en förlängning. På hemmaplan har man samtidigt vunnit sju raka med en målskillnad på 18 – 8. Vid tre av dessa sju matcher har man även hållit nollan.

Hemmaplansfördelen är extra viktig under slutspelet och det syns även på Chicagos siffror. De har vunnit åtta av nio hemmamatcher men förlorat tre av fem bortamatcher.

Bäst på US-sports: Betsafe storsatsar på US-sports, hämta deras unika bonus på 1 300 kronor här

Chicago har visserligen plusstatistik mot just Los Angeles men Chicago vet att de har ett stadigt grepp om serien och en förlust på bortaplan är inte hela världen. Kings kommer göra en riktig krigarinsats för att reducera matchserien och den motivationen i kombination med deras hemmastatistik gör att vi ryggar hemmalaget i natt.

Spel: Los Angeles Kings inkl eventuell förlängning
Odds: 1,8
Bolag: Unibet (Testa Unibet, få 1 200 kronor bonus)
Fler odds: Jämför alla odds här
TV: Viasat Hockey, 03:05

Testa ett nytt bolag: Här hämtar ni de högsta bonusarna.