Speltips, NHL: Minnesota Wild – Chicago Blackhawks

Emil Jakobsson Publicerat: 7 maj 2013

minnesotaSpeltips, Chicago - San Jose, NHL

Minnesota lyckades vinna förra matchen efter en spännande förläning men grundseriens giganter, Chicago, leder serien med 2-1 inför nattens match.

Nu senast vann som sagt Minnesota, matchen slutade 3-2 och även nattens match spelas på deras hemmais. Vi har valt att sikta in oss på underspelet som lockar oss i natt.

Ingen av de fyra senaste matcherna i Minnesota mellan de här två lagen har gått över linan. Det har inte heller någon av Chicagos sju senaste bortamatcher.

Ser man till de sju senaste matcherna mellan lagen har två gått över linan, fyra under och en gav pengarna tillbaka då det blev prick fem mål.

Tips: Älskar du NHL? Betsafe är bäst i Sverige på US Sports. Just nu erbjuder de en unik bonus för våra besökare på hela 1 300 kronor.

Det här är dessutom slutspelet och Minnesota vet vad som krävs om de ska lyckas utjämna den här serien. De kommer försöka stänga ner ytorna och samtidigt var Chicago det laget som släppte in minst mål under grundserien.

Båda målvakterna har dessutom spelat strålande ishockey. Chicagos Corey Crawford har en räddningsprocent på 93,5 och Minnesotas Josh Harding har 92,8.

Spel: Under 5 mål (pengarna tillbaka vid fem mål)
Odds: 1,84
Bolag: Betsafe (Unik bonus bara för våra besökare, 1 300 kr)
Fler odds: Här hittar ni alla NHL-odds
Fler bonusar: Här hittar ni alla bonusar
TV: Viasat Sport, 03:35