Speltips & odds: Bayern München – Manchester United 9/4

Emil Jakobsson Publicerat: 8 april 2014
Inför Champions League Bayern München - Manchester United speltips
Foto: Bildbyrån

Bayern München var det klart bättre laget nu senast men United fick trots det med sig ett oavgjort resultat inför returen. Kan de stå för en superskräll och slå ut de stora favoriterna Bayern München ikväll?

Frågar man spelbolagen är chanserna mer eller mindre obefintliga för United. Man får bara 1,11 för att Bayern ska avancera och hela sju gånger pengarna för United.

Bayern München hade hela 70% bollinnehav trots att man var bortalaget nu senast. Man avlossade även dubbelt så många skott som United med trots det slutade matchen 1-1.

Under helgen vann United med hela 4-0 borta mot krislaget Newcastle och Bayern München förlorade med 1-0 mot mittenlaget Augsburg.

Men som varit inne på tidigare när det gäller Bayern lägger de inte något vidare fokus på ligan längre eftersom man redan säkrat titeln.

Spännande specialspel till 3,25

Bayern känns som att de är på en helt egen nivå och kommer med största sannolikhet vinna ikväll. Däremot har vi hittat ett spännande specialspel med ett oväntat högt odds.

Att Manchester United får matchens sista hörna ger hela 3,25 gånger pengarna. Med tanke på att Bayern med största sannolikhet kommer ha ledningen i slutet och ett United som jagar är det långt från omöjligt att de noteras för matchens sista hörna.

Tips: Missa inte Bwins unika bonus för Spelbloggares besökare, hela fyra gånger högre än deras standardbonus. Hämta din unika bonus här.

Speltips: Manchester United får matchens sista hörna
Odds: 3,25 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (Nya kunder får 1 000 kr bonus)
TV: Viasat Fotboll, onsdag 9/4 kl 20:45
Skador: Info om alla skador och avstängningar.
Läs mer: Fler rekar & speltips från Champions League.
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Bayern München 1,29 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Oavgjort 7,0 titanbet logo 1 000 kr
Manchester United 13,0 williamhill logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,65 bwin logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,52 nordicbet logo 1 000 + 500 kr