Speltips & odds: Celta Vigo – Athletic Bilbao, 10/2

Emil Jakobsson Publicerat: 9 februari 2014

Celta Vigo - Athletic club Bilbao odds speltips 10/2 2014Ont om fotbollsmatcher under måndagen men vi har hittat ett bra spel till måndagsmatchen från La Liga. Celta Vigo tar emot Athletic Bilbao och det är viktiga poäng för bortalaget som står på spel när de jagar en plats i Europa.

Celta Vigo ligger på den undra halvan av tabellen men har uppvisat en fin form senaste veckorna. Man har vunnit tre av de fyra senaste matcherna, bland annat slog man Valencia i mitten av januari.

På hemmaplan hade man en period från augusti till november då man spelade sju raka hemmamatcher utan någon seger. Man hade tre oavgjorda och fyra förluster samtidigt som man bara lyckades göra tre mål under dessa matcher.

Sedan dess har man nu fem raka utan förlust på hemmaplan (fyra segrar och en oavgjord). Man slog bland annat just Athletic Bilbao i Copa del Rey på hemmaplan med 1-0 i december. Man förlorade sedan returen med 4-0 och blev utslagna ur cupen men på hemmaplan har man som sagt spelat bra.

Oddset är något högt

Atheltic Bilbao har haft flera matcher mot riktigt tufft motstånd den senaste tiden. Man förlorade båda matcherna i Copa del Rey med uddamålet mot Atlético Madrid och lyckades kryssa mot Real Madrid i ligaspelet nu senast. Förutom de tre matcherna mot topplagen har man fyra raka segrar och en mäktig målskillnad på 17 – 4.

Även om Celta Vigo börjat hitta formen på hemmaplan känns Athletic för starka trots bortaplan och vi ser ett väldigt fint värde i oddsen runt 2,3 som känns aningen för högt enligt oss. Inte minst med tanke på 4-0 segern mot Celta nu senast.

Speltips: Athletic Bilbao
Odds: 2,3 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (Nya kunder får 1 000 kr bonus)
TV: Cmore Sport, måndag 10/2 kl 22:00
Skador: Info om alla skador och avstängningar.
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Celta Vigo 3,3 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 3,35 betsson logo 1 500 kr
Athletic Bilbao 2,3 williamhill logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,0 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,87 bwin logo 250 kr