Speltips & odds, Champions League: Chelsea – Atlético Madrid 30/4

Emil Jakobsson Publicerat: 30 april 2014
Chelsea - Atlético Madrid 30/4 Champions League speltips & odds
Foto: Bildbyrån

Ett skadeskjutet Chelsea har fått mycket kritik för deras defensiva spel de senaste matcherna men resultaten har gått deras väg. Under onsdagen måste man i alla fall försöka göra mål för att nå finalen men hemma i London brukar man spela betydligt mer offensivt.

Unik bonus:
Spelbloggares besökare får fyra gånger högre bonus hos Bwin, hämta 1 000 kr bonus här.

Chelsea kommer sakna sin ryggrad mot Atlético Madrid. Petr Chech och John Terry är skadade samtidigt som Frank Lampard är avstängd. Utöver det är Mikel avstängd, Matic och Salah får inte heller spela Champions League på grund av tidigare klubbar och det finns fortfarande frågetecken runt Hazard och Eto´o.

Det är med andra ord långt från Chelseas bästa lag som kommer till spel ikväll men det visade man inte minst mot Liverpool att det inte behöver stoppa dem. Med en nästan helt ny elva jämfört med matchen mot Atlético slog man serieledande Liverpool med 2-0.

Man förlorade även överraskande sin senaste hemmamatch mot jumbon Sunderland med 2-1. Innan det hade man sju raka hemmasegrar och man hade hållit nollan i nio raka hemmamatcher.

Även Atlético radar upp nollorna

Gästande Atlético tog ett stort steg mot ligatiteln i Spanien under helgen när man vann den tuffa bortamatchen mot Valencia med 1-0. Man är väldigt formstarka med elva segrar och två kryss på de 13 senaste matcherna. Även Atlético håller ofta nollan genom sitt fina försvarsspel. Man har hållit nollan i nio av de elva senaste matcherna man spelat.

Atlético är även det enda laget under årets Champions League-säsong som inte förlorat en enda match än.

Vi har som sagt med oss 0-0 från första mötet mellan lagen och mycket talar för en tät match även den här gången även om inget av lagen förmodligen kommer ”parkera två bussar framför målet” som Chelsea blev beskyllda för nu senast mot Liverpool.

Med tanke på hur skickliga båda lagen är defensivt och att ingen vill gå bort sig i onödan i inledningen av matchen känns oavgjort efter första halvleken vilket ger över två gånger pengarna.

Speltips: Oavgjort efter första halvleken
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (Nya kunder får 1 000 kr bonus)
TV: Viasat Fotboll, onsdag 30/4 kl 20:45 (Dagens alla TV-matcher)
Skador: Info om alla skador och avstängningar.
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Chelsea 2,3 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Oavgjort 3,3 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Atlético Madrid 3,5 williamhill logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,56 betsson logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 2,52 nordicbet logo 1 000 + 500 kr