Speltips & odds, Champions League: Chelsea – PSG 8/4

Emil Jakobsson Publicerat: 8 april 2014
Inför Chelsea - PSG Champions League 8/4 odds och rekar
Foto: Bildbyrån

Paris Saint-Germain saknar Zlatan Ibrahimovic men har hela 3-1 att gå på från första mötet. Frågan är om det räcker för avancemang?

PSG stod för en riktigt stark insats nu senast hemma i Paris när man slog Chelsea med 3-1. Frågan är om José Mourinho och hans mannar orkar vända detta underläge?

Men omöjligt är det givetvis inte, 2-0 räcker för att hemmalaget ska avancera och 3-1 tvingar fram en förlängning.

Under helgen slog PSG mittenlaget Reims med 3-0 och Chelsea slog Stoke som även de återfinns i mitten av tabellen med 3-0.

Värt att notera är även att båda lagen vilade en hel del spelare under helgen men PSG kommer som sagt till spel utan Zlatan vilket givetvis är en otroligt tuff smäll. Zlatan har gjort 25 mål jämfört med Cavanis 15 i ligan och i Champions League har Zlatan gjort tio mål och Cavani fyra.

PSG favoriter, men..

Vi ser PSG som favoriter att avancera här men vi tycker att spelbolagen är helt fel ute när de erbjuder hela 3,75 gånger pengarna på att Chelsea går vidare till nästa runda.

Det oddset motsvarar en sannolikhet på 26,6% vilket är för lågt enligt oss. Att vi erbjuds odds som är upp och nosar mot fyra gånger pengarna gör detta till ett givet spel.

Chelsea har trots allt hållit nollan i åtta (!) raka hemmamatcher. De har samtidigt gjort hela 15 mål på de fyra senaste matcherna och man kan förmodligen utnyttja det faktum att PSG kommer försöka försvara sin ledning.

Sen ska man inte underskatta Mourinhos egenskap att få fram det bästa ur sina lag när det behövs som mest, inte minst i cuper.

Han har trots allt vunnit Champions League med två olika klubbar och de nationella cuperna i alla länder han varit verksam i som tränare.

Speltips: Chelsea att avancera
Odds: 3,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (Nya kunder får gratisspel värt 500 kr)
TV: Viasat Fotboll, tisdag 8/4 kl 20:45
Skador: Info om alla skador och avstängningar.
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Chelsea 1,85 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 3,75 bwin logo 1 000 kr
PSG 4,75 titanbet logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,9 betsson logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 2,0 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr