Speltips & odds, La Liga: Rayo Vallecano – Athletic Bilbao

Emil Jakobsson Publicerat: 1 maj 2014

la liga Rayo Vallecano Athletic Bilbao rek speltipsEn viktig match kommer utspelas sig på Estadio del Rayo Vallecano under fredagskvällen när Athletic Bilbao vill säkra sin fjärdeplats som betyder spel i Champions League nästa säsong. Vi har tittat närmare på oddsen och hittat ett väldigt spännande speltips.

Athletic Bilbao slog jagande Sevilla med 3-1 i förra omgången och ökade avståndet mellan lagen till hela sex poäng samtidigt som man har bättre inbördes möten. Det är nio poäng kvar att spela om men en seger ikväll betyder att Bilbao säkrar fjärdeplatsen och spel i Champions League nästa säsong.

Formen ser samtidigt bra ut för båda lagen. Athletic har vunnit tre av de fyra senaste matcherna och även om man bara har en seger på de fem senaste bortamatcherna har man bara en förlust (Barcelona) på de åtta senaste bortamatcherna. Man har med andra ord en fin vana att alltid få med sig minst en poäng från även bortamatcherna. Hela fyra av deras sju senaste bortamatcher har slutat oavgjort.

Fem raka hemmasegrar

Rayo Vallecano har samtidigt två raka segrar med en härlig målskillnad på 6-1 bakom sig och man ligger just nu nia i tabellen. På hemmaplan har man fem raka segrar och en målskillnad på 11-2 under dessa matcher.

Man har med andra ord fått lite snurr på offensiven och samtidigt är man det laget i La Liga som släppt in flest mål. Man har släppt in 71 mål vilket betyder i snitt två mål per match. Hela tolv av deras 17 hemmamatcher den här säsongen har gått över 2,5 mål och deras fem senaste matcher har alla gått över 2,5 mål.

Athletic som spelat många täta matcher tidigare under säsongen har även dem fem raka matcher som gått över 2,5 mål.

Lagen har samtidigt fyra raka matcher mellan varandra som gått över 2,5 mål inklusive säsongens första möte (2-1).

Speltips 1: Över 2,5 mål
Odds: 1,63 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (Nya kunder får 1 200 kr bonus)

Speltips 2: Oavgjort
Odds: 3,7 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (Nya kunder får 1 200 kr bonus)

TV: Cmore Sport, fredag 2/5 kl 21:00 (Dagens alla TV-matcher)
Skador: Info om alla skador och avstängningar.
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Rayo Vallecano 4,0 betway logo 500 kr
Oavgjort 3,7 unibet logo 1 200 kr
Athletic Bilbao 1,95 williamhill logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,39 betsson logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,63 unibet logo 1 200 kr