Speltips & odds, NBA-final ett: San Antonio Spurs – Miami Heat

Emil Jakobsson Publicerat: 5 juni 2014
Speltips NBA final Miami Heat - San Antonio Spurs 2014
Foto: Keith Allison

Dags för revansch? Förra säsongen möttes San Antonio Spurs och Miami Heat i NBA:s final. Då vann Miami Heat och nu natten mot torsdag börjar Spurs jakt på revansch då årets första final spelas. Vi har tittar närmare på de bålda lagen och hittat ett spännande speltips.

Förra säsongen vann som sagt Miami men det var en tuff resa. Lagen vann varannan match genom hela serien och det var Miami som vann den sista sjunde avgörande matchen med 95-88 efter bland annat 37 poäng av LeBron James.

Under förra årets finalserie lyckades hemmalaget vinna fem av sju matcher och just att Spurs spelar hemma i natt värderar vi tungt även om Heat vunnit NBA två säsonger i följd.

Spurs har vunnit nio av tio hemmamatcher under slutspelet vilket kan jämföras med Miami som förlorat tre av deras fem senaste bortamatcher nu under slutspelet.

Hemmalaget vunnit final ett sex av sju år

Ser man till historiken och final ett har hemmalaget vunnit sex av de sju senaste (det laget som lyckats vinna final ett på bortaplan är just Spurs förra säsongen).

Däremot är oddset (som vanligt när det gäller basket) något lågt för en rak seger vilket gör att vi testar handikappet -4 poäng till 1,91.

Det betyder att vi får pengarna tillbaka om Spurs vinner med fyra poäng och vinner om deras segermarginal är större än fyra poäng.

Noterbart när det gäller över/under är att bara en gång de sju senaste åren har den första finalen gått över poänglinjen.

Däremot undviker vi underspelet då främst Miami konstant ligger högt och hela elva av deras 14 slutspelsmatcher har gått över linan.

Speltips: San Antonio Spurs -4 poäng
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (Nya kunder får 1 000 kr bonus)
TV: TV10, natten mot fredag kl 03:00 (Dagens alla TV-matcher)
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
San Antonio Spurs 1,59 williamhill logo 1 000 kr
Miami Heat 2,65 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Över 193,5 poäng 1,54 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Under 193,5 poäng 2,5 williamhill logo 1 000 kr