Speltips & odds, NHL: Dallas Stars – Calgary Flames

Emil Jakobsson Publicerat: 14 mars 2014

Dallas Stars - Calgary Flames rekar & speltips 14 mars 2014Det är äntligen helg och vi har hittat ett riktigt bra speltips till en av nattens NHL-matcher.  Vi har hittat ett lag vi tror stenhårt på när Dallas Stars tar emot Calgary Flames.

Dallas Stars drabbades av en tragisk händelse i deras match natten mot tisdag. Rich Peverley kollapsade i båset med hjärtproblem och matchen fick skjutas upp.

Dallas verkar ha vuxit som grupp efter denna tragiska händelse, för när de var tillbaka på isen slog man ligans bästa lag, St. Louis Blues. Man har nu vunnit sex av sina åtta senaste matcher.

Peverley besökte lagets träning igår och hälsade på alla lagkamrater. Min gissning är att detta för ihop dem ännu mer som en grupp som jobbar för varandra.

Svaga på bortaplan

Calgary ligger näst sist i den västar konferensen och har inte mycket att spela för, i alla fall inte jämfört med Dallas som krigar om en slutspelsplats just nu.

De krossade formsvaga Anaheim med 7-2 nu senast vilket givetvis är grymt imponerande. Men min magkänsla är att det gick lite för lätt och jag blir inte det minsta förvånad om de tummar lite på det hårda arbetet i natt mot Dallas.

Den segern var dessutom på hemmaplan, ser man till deras spel på bortaplan har man sju förluster på de nio senaste. Borta mot Dallas har man bara vunnit en av de fem senaste matcherna.

Dallas har dessutom vunnit de tre senaste mellan lagen om man räknar hemma- och bortamatcher.

Speltips: Dallas Stars
Odds: 1,9 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsafe (Nya kunder får 1 000 kr bonus)
TV: Natten mot lördag, 01:35, Viaplay samt Viasat Xtra NHL 6.
Läs mer: Här hittar ni fler rekar & speltips från NHL.
Reseinspiration: Läs resebloggen från Nickes.Com för inspiration.
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Dallas Stars 1,9 betsafe logo 1 000 kr
Oavgjort 4,15 nordicbet logo 1 000 + 500 kr
Calgary Flames 3,75 unibet logo 1 200 kr
Under 5,5 mål 1,8 bwin logo 250 kr
Över 5,5 mål 2,08 unibet logo 1 200 kr