Speltips & odds: West Bromwich – Manchester United 8/3

Emil Jakobsson Publicerat: 7 mars 2014
West Bromwich - Manchester United 8 mars 2014 rekar
Foto: Bildbyrån

West Bromwich och Manchester United får äran att öppna Premier League-helgen när man drabbar samman på The Hawthorns tidigt på lördag eftermiddag och vi har hittat ett mycket intressant spel. OBS! Avspark: 13:45

WBA tampas i den tajta bottenstriden och inför helgens möte har man en pinne ner till Sunderland, som har en match mindre spelad, under sträcket. På hemmaplan har ”the Baggies” fyra 1-1-matcher i följd och det är främst där poängen ska komma.

För att hitta den senaste segern får vi blicka tillbaka till nyårsdagen då Newcastle United besegrades med 1-0. Sedan dess har hela åtta matcher spelats.

I september, när lagen möttes på Old Trafford, skrällde WBA rejält och vann med 2-1 och i fjol, i det identiska mötet med detta utspelade sig en av säsongens sjukaste matcher. United ledde med hela tre bollar med endast tio minuter kvar av att spela – då svarade Bromwich med en mirakelupphämtning och målade tre gånger om inom loppet av fem minuter och slutresultatet skrevs 5-5.

Tips: Spela på brittisk fotboll hos en brittisk bookie, nya kunder hos William Hill får 1 000 kronor bonus.

Tydligt mönster på The Hawthorns

United har inte alls motsvarat förväntningarna alls i år och pressen på David Moyes är givetvis hård. Laget kommer med en tuff bortaförlust med 2-0, mot Olympiakos, i bagaget. United har tidigare under säsongen imponerat utanför Old Trafford, men endast en trepoängare har det blivit på de sex senaste matcherna utanför borgen. Bortastatistiken är dock intakt imponerande, i ligan är man, trots de senaste resultaten, det fjärde bästa bortalaget.

Det finns ett tydligt mönster på The Hawthorns som är omöjligt att förbise. I samtliga av Bromwichs fem senaste hemmamatcher har det blivit lika många mål i både första och andra halvlek. På lika många bortamatcher för United har målen fördelats lika tre gånger.

Speltips: Halvlek med flest mål: Oavgjort
Odds: 3,65 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson (Nya kunder får 1 500 kr bonus)
TV: Viasat Fotboll, lördag 8/3 kl 13:45
Skador: Info om alla skador och avstängningar.
Skrivet av: Emil Jakobsson

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
West Bromwich 4,9 betsson logo 1 500 kr
Oavgjort 3,75 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Manchester United 1,83 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,85 betway logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 2,0 unibet logo 1 200 kr