Speltips: Paris Saint-Germaint – Montpellier

Emil Jakobsson Publicerat: 28 mars 2013

Spelförslag: PSG - Montpellier
Äntligen drar de stora ligorna igång igen och långfredagen bjuder på en härlig match från Paris där PSG tar emot Montpellier.

Zlatan och hans PSG har just nu fem poäng till tvåan Lyon och jagar viktiga poäng nu när ligan närmar sig slutet. Gästande Montellier ligger just nu sjua och har efter en fin period med fyra segrar på fem matcher nu två raka utan seger bakom sig.

De är däremot betydligt starkare på hemmaplan, de är faktiskt näst bäst på hemmaplan men bara 11:a i bortatabellen efter två segrar på 14 matcher.  Man har just nu bara vunnit en av de fem senaste bortamatcherna och den segern kom mot Evian TG som ligger på 15:e plats just nu.

Ligans bästa hemmalag
PSG är ligans bästa hemmalag och har vunnit 67% av sina hemmamatcher och bara förlorat 13%.  Man har däremot varit ojämn den senaste tiden och har två förluster, ett kryss och bara två segrar på de fem senaste ligamatcherna.

Men båda förlusterna och krysset har kommit på bortaplan, senast man tappade poäng på hemmaplan i ligan var den 11:e januari.

Tips: Boka din fotbollsresa till Paris här, bra priser på vårens resor.

Men PSG har Champions League att tänka på, hemmamatchen mot Barcelona går på tisdag vilket förmodligen kommer betyda vissa förändringar i startelvan.

Trots Champions League tror vi på PSG här, mycket på grund av Montpelliers svaga bortaspel i kombination av PSG:s starka spel hemma i Paris.

Spel: PSG
Odds: 1,57
Bolag: Unibet (1200 kr bonus här)
Tips: Erbjudanden från fler spelbolag
TV: TV4 Sport
Avpsark: 20:30
Fler odds: Jämför oddsen här