Speltips / rek, Bundesliga: Schalke 04 – Borussia Dortmund

Emil Jakobsson Publicerat: 25 oktober 2013
Bundesliga speltips och rekar
Foto: Bildbyrån

Lördagen bjuder även på ett härligt toppmöte från tyska Bundesliga när Schalke 04 tar emot Borussia Dortmund. Efter en grymt tung start på säsongen har Schalke börjat plocka poäng men räcker det mot urstarka Dortmund?

Schalke 04 inledde säsongen med två kryss och två förluster och krisen var total. Efter den tunga starten har man börjat vinna och man har faktiskt vunnit åtta av lagets elva senaste matcher. Förlusterna under denna period har dessutom kommit mot starka lag genom Bayern München och Chelsea.

För motståndet står som sagt Dortmund som ligger tvåa i Bundesliga. De stod för en fin insats nu senast när man bortaslog Arsenal som hade elva segrar på de tolv senaste matcherna innan mötet mot Dortmund. Man har vunnit fem av de sex senaste matcherna. På bortaplan har man fem segrar, två förluster och ett kryss den här säsongen.

Fördel Schalke sett till inbördes möten

Men faktum är att Schalke 04 har vunnit de två senaste matcherna mellan lagen och tre av de fem senaste. Vi tror på Dortmund men anser att oddsen runt 1,8 är något låga sett till att de är bortalag. Vi väljer därför att sikta in oss på överspelet här.

Fyra av lagens fem senaste matcher har gått över 2,5 mål och de fem senaste matcherna mellan lagen när Schalke 04 har varit hemmalag har gått över 2,5 mål.

Sju av Schalkes åtta senaste matcher har gått över 2,5 mål och tre av Dortmunds fem senaste har gått över 2,5 mål.

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,62 (Jämför alla odds)
Bolag: Nordicbet (Nya kunder får 1 000 kronor)
Läs mer: Här hittar ni alla skador och avstängningar.
TV:
Eurosport 2, lördag 26/10 kl 15:30
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Sätt in 100 kr, spela för 500 kr

ComeOn! erbjuder hela 400% bonus.

Hämta dina pengar här.

Tips: Här hittar ni fler speltips och rekar från Bundesliga.