Speltips / rek, Champions League: PSG – Anderlecht 5/11

Emil Jakobsson Publicerat: 5 november 2013
Champions League, PSG - Anderlecht 5/11 2013
Foto: Bildbyrån

PSG körde fullkomligt över belgiska Anderlecht nu senast i Champions League och vann med hela 5-0 på bortaplan efter bland annat fyra mål av Zlatan Ibrahimovic. Nu är det osäkert om Zlatan kan medverka och Cavani missar matcher, hur kommer det i så fall att påverka matchens utgång? Kvällens match sänds även fritt på TV6.

Det tog bara 19 minuter för Zlatan att sätta ett hattrick senast lagen möttes. Även Cavani nätade men han missar kvällens match. Zlatan är i alla fall uttagen i truppen men det är osäkert om han kan spela eller inte.

Men enligt PSG:s tränare Laurent Blanc kommer man inte ta lätt på matchen trots att man vann med 5-0 nu senast.

– Morgondagens match är den viktigaste i gruppspelet. Jag är helt säker på att laget kommer att vara motiverat i morgon, säger han enligt Aftonbladet.

En seger för PSG ger bara 1,13 och trots -2,5 i handikapp får man bara 1,9 i odds. Vårt spel är inte direkt heller någon högoddsare men det känns som det bästa spelet när man är lite osäker hur PSG kommer formera sitt lag med/utan Zlatan och Cavani.

0,33 insläppta per hemmamatch

Vi väljer helt enkelt att spela att PSG håller nollan, något man väldigt ofta gör på hemmaplan. På de sex senaste hemmamatcherna har man bara släppt in ett mål och det var mot Monaco som har ett betydligt starkare lag än Anderlecht. Ser man till PSG:s spel i Ligue 1 släpper man bara in i snitt 0,58 mål per match totalt och bara 0,33 per hemmamatch.

Ser man till Anderlecht spel i Champions League där de möter tuffare motstånd har de fyra förluster och ett kryss på de fem senaste. Man har dessutom blivit nollade i deras tre senaste matcher (målskillnad 10 – 0). Hemma i Belgien ligger man trea i tabellen och man har ett kryss och två segrar bakom sig i ligan sedan stjärnsmällen mot PSG.

Speltips: PSG håller nollan
Odds: 1,65 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (Nya kunder får 1 000 kr bonus + 500 kr presentkort på sportresor)
TV: TV6, tisdag 5/11 kl 20:45
Skador: Info om alla skador och avstängningar.
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
 PSG  1,13 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Oavgjort 11 unibet logo 1 200 kr
 Anderlecht 31 titanbet logo 500 kr
Under 2,5 mål 3,2 unibet logo 1 200 kr
Över 2,5 mål 1,4 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr

Tips: Fler speltips och rekar från Champions League.