Speltips / rek, Copa del Rey: Cartagena – Barcelona 6/12

Emil Jakobsson Publicerat: 5 december 2013
Champions League
Foto: Bildbyrån

FC Barcelona har två raka förluster bakom sig men nu väntar FC Cartagena från tredjedivisionen i Copa del Rey. Vi har hittat ett väldigt intressant handikappspel som vi tror stenhårt på. Vi publicerar speltipset tidigt i fall att oddset börjar sjunka när vi närmar oss avspark. 

Barcelona dras med skador och har två raka uddamålsförluster mot Ajax och Athletic Club bakom sig vilket har dragit upp oddsen här.

Man kommer garanterat rotera friskt i startelvan eftersom de har en viktig match i Champions League på onsdag hemma mot Celtic. Man toppar visserligen sin grupp och Celtic är helt avhängda men Milan och Ajax ligger två respektive tre poäng bakom dem.

Innan dessa två förluster hade man sex raka segrar och 23 raka utan förlust. Nu när ett lag som ligger trea i tredje divisionen kommer på besök kommer de givetvis köra över dem. Speciellt med tanke på deras två tidigare förluster.

Ett lag som Barcelona hade annars kanske tagit lite väl enkelt på den här matchen men med tanke på deras form vill de garanterat skicka en tydlig signal och vinna klart för att inte kritiken ska bli för högljudd.

Överskatta inte skadorna

Laget har samtidigt mängder av skador, inte minst på Messi men det bör inte störa allt för mycket här. De flesta hade förmodligen inte startat här med tanke på motståndet.

Kvällens motståndare har bara vunnit två av deras fyra senaste matcher trots att de spelar i en division lägre än Barcelonas B-lag.

Bet365 erbjuder hela 1,775 på Barcelona – 2 vilket helt klart är för högt med tanke på motståndet. Barcelona har gjort i snitt 2,8 mål per match och bara släppt in 0,6 i La Liga, nu väntar ett lag från tredjedivisionen så -2 till det oddset är taget.

250:- gratisspel

Spela gratis på matchen, Winner.com erbjuder 250:- gratisspel.

Speltips: Barcelona – 2
Odds: 1,775 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (Nya kunder får 1 000 kr bonus)
TV: TV4 Sport, Cmore Live, fredag 6/12 kl 22:00
Skador: Info om alla skador och avstängningar.
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Cartagena 17,5 unibet logo 1 200 kr
Oavgjort 9,0 unibet logo 1 200 kr
Barcelona 1,2 williamhill logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 3,5 unibet logo 1 200 kr
Över 2,5 mål 1,34 bwin logo 250 kr