Speltips / rek, Hockeyallsvenskan: Malmö – Björklöven

Emil Jakobsson Publicerat: 23 oktober 2013

Hockeyallsvenskan speltips rekar
Malmö är tunga hemmafavoriter man de tar emot jumbon Björklöven men odds runt 1,4 lockar oss inte. Vi har i stället hittat ett intressant handikappspel på den här matchen som även sänds på TV10.

Malmö ligger trea i hockeyallsvenskan och har fem raka segrar bakom sig. På hemmaplan har man vunnit samtliga sex matcher den här säsongen.

Björklöven har samtidigt fem raka förluster men de har spelat bättre på bortais än hemma i Umeå. Där har man i alla fall vunnit två av de sex senaste matcherna och det brukar vara jämnt när de spelar.

Fem av deras sex senaste matcher har varit uddamålsförluster eller segrar. På bortaplan har sex av sju matcher bara haft ett måls skillnad mellan lagen. Den matchen som hade större marginal var borta mot Rögle där man förlorade med två mål.

Handikappoddset lockar

Då hemmalagets odds är nere runt 1,4 ser vi ett bra spelvärde i handikappspelet på Björklöven som sällan förlorar med er än ett mål. Bet365 erbjuder hela 1,72 gånger pengarna på Björklöven +2 mål vilket betyder att om de förlorar med två mål får vi pengarna tillbaka. Om de förlorar med ett mål, spelar lika eller vinner matchen vinner vi pengar.

Björklöven + 1,5 mål finns att spela för 2,05 om man föredrar det.

När lagen spelade mot varandra i säsongens första omgång vann Malmö med 3-2.

Speltips: Björklöven +2 mål
Odds: 1,72 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (Nya kunder får 1 000 kronor bonus)
TV: TV10, Viasat Hockey, torsdag 23/10 kl 19:00
Skrivet av: Thomas Mäkitalo
Fler speltips och rekar från Hockeyallsvenskan

Har du testat Bet365:s livestream?

Som kund hos Bet365 får du förutom 1 000 kronor bonus även tillgång till marknadens bästa livestreming. Se toppmatcher direkt i datorn eller mobilen.
Hämta din bonus här.