Speltips / rek, Hockeyallsvenskan: Malmö – Djurgården

Emil Jakobsson Publicerat: 3 november 2013
Speltips, Malmö - Djurgården, Hockeyallsvenskan
Foto: Bildbyrån

Hockeyallsvenskan har en riktig höjdarmatch på schemat när två forna storlag som är inne i en väldigt tuff period ställs mot varandra. Femman Malmö tar emot sexan Djurgården i ett klassiskt möte.

Malmö hade nio segrar efter de första tolv omgångarna men efter det har de kört fast och förlorat fyra raka matcher. Björklöven, Asplöven, Rögle samt kvällens motståndare Djurgården har alla slagit dem i följd nu.
Noterbart är även att Malmö hade sex raka hemmasegrar innan Björklöven och Asplöven slog dem nu i deras två senaste hemmamatcher.

Djurgården slog Västerås hemma i Stockholm nu senast med 3-2 och man har spelat betydligt bättre på hemmaplan den här säsongen. Hemma i Stockholm har man sju segrar och en förlust efter förlängning men på bortaplan har man bara vunnit två av åtta matcher.

Oavgjort i fyra av de fem senaste

Man slog som sagt Malmö i slutet av oktober, då blev det 4-3 efter förlängning. Förra säsongen vann lagen två matcher var, en hemma och en borta. Noterbart är att lagens fyra senaste matcher har gått till förlängning.

Det faktum att Malmö är i en formsvacka och Djurgården är svaga på bortais samt deras långa historia av jämna matcher gör att krysset känns väldigt lockande.  Två av Malmös tre senaste har gått till förlängning och fem av Djurgårdens sju senaste.

Speltips: Oavgjort
Odds: 4,2 (Jämför alla odds)
Bolag: Nordicbet (Nya kunder får 1 000 kr bonus)
TV: Viasat Hockey, måndag 4/11 kl 19:00
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
 Malmö  2,25 comeon logo 3 000 kr
Oavgjort (vårt tips)  4,2 nordicbet logo 1 000 kr
 Djurgården  2,85 unibet logo 1 200 kr
Under 5,5 mål  1,7 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Över 5,5 mål 2,15 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr