Speltips / rek, La Liga: Elche – Villarreal 4/11

Emil Jakobsson Publicerat: 3 november 2013

La Liga, speltipsMåndagen bjuder inte på speciellt många fotbollsmatcher men en av dem är Elche – Villarreal från La Liga. Gästande Villarreal är favoriter men deras bortaspel har inte fungerat den senaste tiden, vi får se om de lyckas vända den trenden ikväll?

Elche hade en tung start på säsongen då man gick sex raka matcher utan seger (tre förluster, tre oavgjorda). Efter det tog man fyra raka vinster men efter dem har en förlust och ett kryss följt. Nu senast hade man 2-0 borta mot  Athletic men tappade det till 2-2.

Frågan är hur deras form egentligen är? Fyra segrar på de sex senaste är trots allt väldigt bra med tanke på lagets trupp. Noterbart är även att man tagit fler poäng på bortaplan (åtta) jämfört med hemma (fem).

Två av fem på bortaplan

Villarreal har vunnit två av fem bortamatcher men det var även de två första, nu har man ett kryss och två förluster på de tre senaste.
På hemmaplan har man däremot vunnit fyra av de fem senaste men kvällens match spelas som sagt på bortaplan.

De båda lagen möttes två gånger förra säsongen när de spelade i Segunda Division och Elche vann båda matcherna med 1-0 respektive 2-3. Elche vann även Segunda fem poäng före Villarreal.

Villarreal vill garanterat förbättra sitt spel på bortaplan och Elche är som sagt betydligt bättre på bortaplan och skulle förmodligen vara ganska nöjda med ett kryss. Vi väljer att spela på Villarreal med draw no bet.

Speltips: Villarreal, draw no bet (pengarna tillbaka vid kryss)
Odds: 1,61 (Jämför alla odds)
Bolag: TitanBet (Unik bonus för våra besökare)
TV: Cmore Sport, måndag 4/11 kl 22:00
Skador: Info om alla skador och avstängningar.
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
 Elche  3,3 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort  3,4 titanbet logo 1 000 kr
 Villarreal  2,27 betsson logo 1 000 kr
Under 2,5 mål  1,72 betsafe logo 1 000 kr
Över 2,5 mål  2,15 williamhill logo 1 000 kr

Fler speltips och rekar från La Liga.