Speltips / rek, NHL: Boston Bruins – Florida Panthers

Emil Jakobsson Publicerat: 7 november 2013

Boston Bruins - Florida Panthers NHL rekarVåra populära NHL-speltips är tillbaka och vi har hittat ett intressant spel när Boston Bruins tar emot Florida Panthers hemma i TD Garden. Boston har fyra raka segrar mot Florida men räcker 1,68 för att motivera spelet?

Boston har en tuff period bakom sig med bara en seger på deras fem senaste matcher och den segern kom efter straffar. Nu senast tvingade man fram straffar hemma mot Dallas men förlorade den och står kvar på tre poäng på de fem senaste matcherna.

Florida är däremot mer eller mindre iskalla även om det skett en viss ljusning. De har förlorat nio av de tio senaste och även deras seger kom efter straffar. Men de har samtidigt tagit poäng i fyra av de sex senaste matcherna då de tar väldigt många matcher till förlängning.

Värt att notera är även att två av Bostons tre senaste gått till förlängning vilket gör att vi lägger en liten slant på krysset till 4,5. Men vår huvudspel är under fem mål till 2,05.

Sju av de senaste åtta i Boston under linan

På de sex senaste matcherna mellan lagen har bara en gått över linan och sju av de åtta senaste matcherna mellan lagen i just Boston har gått under linan.

Boston har fyra raka matcher som inte gått över linan (två under fem, två prick fem mål). För Florida är siffran fem av de sju senaste har gått under linan. Sen ska man inte glömma Tukka Rask i Boston mål som ibland är anledning nog till underspelen men ett målsnitt på 1,74 mål per match och en räddningsprocent på 94,1.

Speltips 1: X
Odds: 4,5 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (Unik bonus: 500 kr presentkort på sportresor + 1 000 kronor)

Speltips 2: Under 5 mål (pengarna tillbaka vid prick fem)
Odds: 2,05
Bolag: William Hill (Unik bonus: 500 kr presentkort på sportresor + 1 000 kronor)

TV: Viasat sport, 01:05
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
 Boston  1,68 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Oavgjort  4,5 williamhill logo 1 000 + 500kr
 Florida  5,0 bwin logo 250 kr
Under 5 mål  2,04 williamhill logo 1 000 + 500 kr
Över 2,5 mål  1,81 betsafe logo 2 400 kr

Läs mer: Här finns fler speltips och rekar från NHL.