Speltips / rek: SHL, Örebro – Leksand

Emil Jakobsson Publicerat: 16 september 2013
Leksand SHL speltips
Foto: Bildbyrån

Redan i den andra omgången ställs de båda nykomlingarna mot varandra när Örebro tar emot Leksand hemma i Behrn Arena. Frågan är om Örebro plockar hem en ny seger eller om Leksand spräcker poängnollan?

SHL-äventyret fick en väldigt fin start för Örebro som tog bussen till Karlstad och slog Färjestad efter straffar. Värre gick det för Leksand som inför sin hemmapublik förlorade mot Brynäs. Man inledde starkt och tog ledningen men Brynäs tog över mer och mer och vann rättvist med 3-1. Ska man vara riktigt ärlig var det inte någon bra match av hemmalaget som inte hängde med Brynäs.

Noterbart är även att Örebro lyckades avlossa fler skott (24) på bortaplan mot starka Färjestad än Leksand lyckades med på hemmaplan (18) mot Brynäs som avslutade förra säsongen väldigt svagt.

Kampanj: Just nu ser ni alla matcher från SHL för 299:- per månad via Csports.se

Ser man till inbördes möten har Örebro faktiskt tre raka segrar och en målskillnad på 11-4 mot Leksand. Senast lagen möttes i Örebro vann hemmalaget med klara 5-2.

Med tanke på Örebros fina match mot Färjestad ser vi ett riktigt bra spelvärde nu när de har hemmaplan, möter Leksand och oddset är hela 2,25.

Spel: Örebro
Odds: 2,25 (Jämför alla odds här)
Bolag: ComeOn! (Sätt in 100 kr få 500 kr att spela för)
Fler bonusar: Maximera din insättningsbonus med vår bonusguide
TV: Cmore Live 3 & Csports

Hämta din bonus från ComeOn! Sätt in 100 kr, få 500 kr att spela för