Speltips / rek, Troja/Ljungby – Malmö Redhawks 14/11

Gäst Publicerat: 14 november 2013

Hockeyallsvenskan speltips rekar
Vi kommer den närmaste tiden börja publicera lite gästtips här på Spelbloggare.se. Det första tipset ut är från Joakim Gustafsson som har rekat matchen mellan Troja/Ljungby och Malmö Redhawks från Hockeyallsvenskan.

En match som går i ovisshetens tecken. Båda lagen är i stort behov av poäng men för helt olika anledningar där jag har hittat olika spel.

Troja/Ljungby ligger för närvarande näst sist i tabellen och har verkligen inte levt upp till förväntningarna i år(om det nu fanns några), och skulle behöva en trepoängare ikväll för att ta sig upp över kvalstrecket. De har inför matchen 3 raka förluster.

”Malmö har trots allt ett betydligt bättre lag”

Malmö hade en tung avslutning innan landslagsuppehållet med två inspelade poäng av 15 möjliga, men sedan kom det en rejäl islossning hemma mot Karlskrona senast när man vann med 5-0. Trots de många förlusterna ligger Malmö på en femte plats i tabellen och en vinst idag skulle innebära att man hoppa upp på tredjeplatsen med samma poäng som Djurgården men med bättre målskillnad.

Malmö har trots allt ett betydligt bättre lag än Troja/Ljungby och även om Malmö brukar ha svårt i Sunnebohov så tror jag att Malmö kniper alla tre poäng ikväll.

Det andra tipset inför matchen ikväll gäller ett över-/underspel.  Troja/Ljungby brukar inte bjuda hemmapubliken på någon målkavalkad direkt utan har ett snitt på 2,33 mål/match hemma. Malmö är inte heller ett lag som brukar göra speciellt mycket mål borta utan står på 2,25 mål/match borta. Jag tror på en väldigt tillknäppt match ikväll och kommer inte bjuda på speciellt mycket lägen. Oddset på detta spelet är kanske inte det sexigaste men trots det ser jag ett bra spelvärde.

Speltips 1: Malmö
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: ComeOn! (Nya kunder får 3 000 kr bonus)

Speltips 2: Under 5,5 mål
Odds: 1,7
Bolag: Bet365 (Nya kunder får 1 000 kr bonus)
TV: TV10, Viasat Hockey, torsdag 14/11 kl 19:00

Spela riskfritt på matchen

Betway erbjuder nya spelare 500 kr riskfritt spel. Rygga vårt speltips riskfritt.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Troja/Ljungby 3,1 betsafe logo 2 400 kr
Oavgjort 4,3 betsafe logo 2 400 kr
Malmö 2,05 comeon logo 3 000 kr
Under 5,5 mål  1,7 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Över 5,5 mål  2,15 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr