Speltips, Superettan: Hammarby – Örgryte 20/7

Emil Jakobsson Publicerat: 19 juli 2013
Speltips superettan, Hammarby - Örgryte
Foto: Fredrik Rubensson

Lördagskvällen bjuder bland annat på en spännande match från Superettan mellan våra två största städer när Hammarby tar emot Örgryte.  Detta är även Hammarbys första match på nya Tele2 Arena vilket betyder fullsatta läktare och förmodligen även en hel del press på hemmalaget.

Hammarby har många kryss bakom sig just nu. Hela tre av deras fyra senaste matcher har slutat oavgjort. Örgryte som krigar om varje poäng för att hänga kvar i Superettan har en seger, ett kryss och tre förluster på de fem senaste.

Men vi väljer att sikta in oss på underspelet här, och det finns minst sagt grund till det. Hela 12 av Hammarbys 14 matcher den här säsongen i Superettan har gått under 2,5 mål. Ser man på deras tio senaste matcher har hela nio gått under 2,5 mål.

Örgryte brukar även dem spela täta matcher. För dem har 8 av 14 matcher gått under 2,5 mål och de har just nu tre raka matcher under 2,5 mål bakom sig. Noterbart är även att Örgryte bara gjort ett mål på dessa tre matcher.

 

Spelbolagen tror på målrikt

Våra spel tidigare under säsongen på Hammarbys matcher har prickat väldigt bra och vi hoppas att den trenden håller i sig. Hemmalaget är givetvis stora favoriter men spelbolagen har däremot satt väldigt höga odds på underspelet. Min gissning är att de tror den nya arenan och storpubliken ska få Hammarby att spela ut Örgryte.

Vi tror också på hemmalaget här men med tanke på all statistik här ovanför är underspelet givet när vi får runt två gånger pengarna.

Vad tror ni? Lämna gärna en kommentar här nedanför hur ni spelar.

Spel: Under 2,5 mål
Odds: 2,0
Bolag: William Hill (Hämta 1 000 kronor bonus)
Fler bonusar: Hitta fler bonusar i vår bonusguide
Fler odds: Jämför alla odds på matchen här
TV: TV4 Sport
Avspark: Lördag 20:00

Tips: Matchbiljetter till Arsenal – Liverpool på Emirates Stadium samt centralt i London, 4527:-. Läs mer här.