Speltips/rek, Arsenal – Fulham 18/1

Emil Jakobsson Publicerat: 17 januari 2014

Arsenal - Fulham speltips 18 januari 2014
Ett glödhett Londonderby väntar under lördagen när Arsenal än en gång ger sig ut för att försvara sin serieledning och motbevisa alla som säger att de snart trillar bort från tätstriden. Frågan är om det blir tre poäng idag?

Arsenal är minst sagt formstarka trots alla tunga skador. Efter fyra raka matcher utan seger har man nu fem raka segrar och inte minst är Özil tillbaka i laget vilket är hur viktigt som helst.

Hemma på Emirates är det bara Everton och Chelsea som lyckats få med sig en poäng hem de åtta senaste matcherna, annars är det sex segrar för Arsenal.

Fulham krigar samtidigt i botten av tabellen men slog Norwich med 3-0 nu senast, tyvärr för Fulham var det i FA-cupen och inte i ligan. Man är även bland seriens sämsta bortalag och har två segrar, ett kryss och åtta förluster på de elva senaste bortamatcherna.

Handikappspelet ser bra ut

Arsenal vann lagens senaste möte med 3-1 men faktum är att Fulham lyckats vinna en och kryssat två av de fem senaste mot Arsenal. Däremot är årets Fulham inte alls lika bra som förra säsongen då man slutade tolva i Premier League.

Oddset för en rak hemmaseger är för lågt (runt 1,2) men däremot ser vi ett bra spelvärde i Arsenal -1,5 mål. Fulham föll till exempel med 6-0 i sin senaste bortamatch i Premier League mot Hull och av deras åtta förluster på de elva senaste bortamatcherna har sex av dem varit med en marginal på minst två mål.

Arsenal är samtidigt starkare än de flesta av deras tidigare motståndare och deras nio senaste segrar på hemmaplan har alla varit med minst två måls marginal.

Gratisspel: Testa ett gratisspel på matchen, Betway erbjuder nya kunder 500 kr gratisspel. 

Speltips: Arsenal -1,5 mål
Odds: 1,65 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet (Nya kunder får 1 000 kr bonus)
TV: Viasat Fotboll, lördag 18 januari 16:00
Skador: Info om alla skador och avstängningar.
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Arsenal 1,22 betway logo 500 kr
Oavgjort 7,0 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Fulham 15,5 comeon logo 3 000 kr
Under 2,5 mål 2,75 unibet logo 1 200 kr
Över 2,5 mål 1,48 bwin logo 250 kr