Speltips/rek Europa League: Juventus – Lyon 10/4

Emil Jakobsson Publicerat: 10 april 2014
Inför Europa League Juventus - Lyon rekar & odds
Foto: Bildbyrån

Lyon har en riktigt tuff uppgift framför sig. Man måste nämligen bli det första laget den här säsongen att slå Juventus på Juventus Stadium efter att man förlorade första mötet med 1-0. Kommer de lyckas?

 

Det är inte mycket som talar för Lyon, deras egen form är en av de sakerna. Man har bara vunnit två av sina sex senaste matcher och hemma mot Juventus blev man som sagt nollade. Ska man orka resa sig under detta bortamötet mot ett Juventus som är mer eller mindre omöjliga att slå när de spelar hemma i Turin?

Senast Juventus förlorade på hemmaplan var i april förra året då Bayern München slog dem med 2-0 i Champions League. Efter det har man 22 segrar och fyra kryss. Men oddsen för att Juventus vinner eller Juventus avancerar till nästa omgång lockar absolut inte då dem är alldeles för låga enligt oss.

Hållit nollan i fyra av de fem senaste hemmamatcherna

Sist lagen möttes spelade vi under 2,5 mål vilket gick in med marginal. Vi tror att det kan bli tätt även ikväll men vi ser det bästa spelvärdet i att Juventus vinner och håller nollan, något de ofta gör på hemmaplan. Man har till exempel hållit nollan och vunnit fyra av sina fem senaste hemmamatcher.

Ser man till både hemma och borta har man hållit nollan och vunnit tio av de 13 senaste matcherna. Trots att Lyon är ett topplag i Frankrike har man blivit nollade i fem av de tolv senaste matcherna och nu väntar som sagt ett betydligt tuffare motstånd.

Min gissning, de lyckas inte näta ikväll och oddset 1,88 på Juventus att vinna och hålla nollan är taget.

Speltips: Juventus att vinna och hålla nollan
Odds: 1,87 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin(Nya kunder får 1 000 kr bonus)
TV: TV4 Sport, 10/4 kl 21:00
Skador: Info om alla skador och avstängningar.
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
 Juventus 1,35 nordicbet logo 1 000 kr
Oavgjort 5,5 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Lyon 11,0 williamhill logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,95 betsafe logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,9 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr