Speltips/rek, FA-cupen: Manchester City – Chelsea 15/2

Emil Jakobsson Publicerat: 14 februari 2014
FA-cupen, Odds & speltips. Manchester City - Chelsea 15/2 2014
Foto: Bildbyrån

En repris på toppmötet förra veckan väntar när Manchester City tar emot Chelsea igen, den här gången i FA-cupen. Lyckas Chelsea skrälla även den här gången eller svarar City bättre idag?

Manchester City föll som bekant med 0-1 hemma mot Chelsea förra veckan. Den förlusten följde man upp med att spela 0-0 mot Norwich. Frågan är om man studsar tillbaka nu eller om man åker på tredje raka matchen utan seger?

Nu senast mot Chelsea såg man uddlösa ut mot Chelseas massiva försvar med två defensiva mittfältare och två starka mittbackar som skapade en fyrkant i mitten som City inte tog sig igenom. Chelsea var dessutom otroligt starka på att försvara sig från inläggen och hade blixtrande kontringar genom spelare som Willian och Hazard.

Ett insläppt på fem matcher

Min gissning är att vi får sen en liknande matchbild även här. Varför skulle Chelsea ändra sin taktik när den fungerade så väl nu senast?

Chelsea tappade även dem poäng nu senast, det blev bara 1-1 borta mot West Bromwich och man har två kryss på de fyra senaste matcherna nu. Noterbart är även att man bara gjort mer än ett mål i en av deras fem senaste matcher  men då har man iofs bara ett insläppt mål på dessa fem matcher.

Det är just där vi hittar vårt speltips. Under 2,5 mål på grund av Chelseas säkra defensiv och Citys uppenbara svårigheter mot just Chelsea samt att de blev nollade nu senast av Norwich. Ett tydligt tecken på att allt inte står rätt till och att man saknar Kun Agüero otroligt mycket.

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (Nya kunder får 1 000 kr bonus)
TV: Visat Fotboll, lördag 15/2 kl 18.10
Skador: Info om alla skador och avstängningar.
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Manchester City 2,15 nordicbet logo 1 000 + 500 kr
Oavgjort 3,5 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Chelsea 3,5 betsson logo 1 500 kr
Under 2,5 mål 2,05 williamhill logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,8 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr