Speltips/rek, NHL: New York Rangers – Columbus Blue Jackets:

Emil Jakobsson Publicerat: 12 december 2013

NHL rekar new york rangersDags för ett nytt gästtips, den här gången är det Joakim Andersson som har analyserat nattens NHL-möte mellan New York Rangers och Columbus Blue Jackets. 

Rangers är ett lag som går ”up and down” denna säsong. Just nu har man tre raka förluster och inte emot vilka lag som helst. Utan emot New Jersey Devils (hemma), Washington Capitals (hemma) och Nashville Predators (hemma). Rangers bör ha vunnit någon av dessa matcher, särskilt med tanke på att man är ett home-team i grund och botten, men laget har helt klart underpresterat denna säsong. Man har även förlorat fyra (!) raka hemmamatcher.

Uppenbarligen något som inte stämmer i laget, men det märkte man redan i inledningen av säsongen..

Dags att bryta trenden

Om det är någon gång Rangers ska vända detta, så är det inatt. Man har verkligen ett bra läge emot Columbus som är ett lag som verkligen går på win-loss-win-loss trenden. Man vinner, man förlorar, man vinner, man förlorar osv. Väldigt ofta denna säsong laget vunnit varannan match.

Man vann senast hemma emot Devils då man visade bra skalle och hämtade upp underläge. Men inatt kommer man få det alltmer tufft, tror jag. Columbus är 5-8-2 på bortaplan denna säsong.

Som sagt, Rangers har världens läge att bryta den loss-streak man byggt upp på hemmaplan inatt, och visar laget hjärta och ger 100% så blir det också en efterlängtad vinst.

Speltips: Rangers ML är nattens All-in singel och spelas på 5 units.
Odds: 1,67 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (Nya kunder får 1 000 kr bonus)
TV: Viasat Hockey, 01:05
Läs mer: Fler NHL-speltips & rekar
Skrivet av: Joakim Andersson

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
NY Rangers 2,1 betsafe logo 2 400 kr
Oavgjort 4,2 williamhill logo 1 000 kr
Columbus 3,25 nordicbet logo 1 000 + 500 kr
Under 5 mål 1,92 betsafe logo 2 400 kr
Över 5 mål  1,92 betsson logo 1 500 kr