Speltips/rek & odds: Algeriet – Ryssland

Spelbloggare Publicerat: 26 juni 2014
Algeriet ryssland 26/6 14 speltips
Foto: Bildbyrån

Blir det Algeriet eller Ryssland som plockar andraplatsen i Grupp H? Svaret får vi på torsdag. 

Hårt disciplinerade och jobbande Ryssland har haft en stor dos otur i de inledande matcherna. I premiären, mot Sydkorea, blev det bara en pinne efter att keepern Akinfeev stått för en tabbe av den värre modellen. Belgien bjöds på en tuff match, men likväl blev det torsk efter att inhoppande Origi gjort matchens första och enda mål i slutminuterna.

Sett till prestationerna förtjänar man mer än en pinne. Sista tredjedelen måste dock jobbas på och en och annan förändring lär göras i elvan. Alexander Kerzhakov kanske är startaktuell?

Algeriet har å andra sidan (över)presterat och visar upp en överraskande trevlig anfallsfotboll, vilket också genererat tre poäng efter den imponerande 4-2-segern mot Sydkorea. Dessutom var man ytterst nära att stjäla poäng från Belgien.

Tränaren Vahid Halilhodzic lär inte vilja förändra mycket från senast och startelvan lär vara med eller mindre oförändrad.

Formsvagt anfall mot läckande försvar

Dessa två är huvudkonkurrenter i kampen om andraplatsen. Förutsättningarna är att ryssarna måste vinna och algerierna klarar sig alltså undan med krysset.

Detta sätter press på Ryssland – de måste framåt. Gärna direkt från start för att undvika att matchen hamnar i dödsläge.

Ska det släppa för Ryssland, så är det här ett bra tillfälle. Algeriet är ju knappast ett defensivt mirakel och har släppt in fyra mål på dessa två matcher. Fem har det blivit framåt och melodin klingar full fart framåt. De kommer njuta av ytorna som kommer finnas bakom ett ryskt mittfält, som måste framåt i banan.

Inte blivit mycket mål när Ryssland spelat på sistone, men vi trotsar statistiken. Över 2,5 mål spelas.

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 2,15 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (Nya kunder får 1 000 kr bonus)
TV: TV 4, 26/6 22:00 (Dagens alla TV-matcher)
Skrivet av: Emil Jakobsson

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Algeriet 3,75 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Oavgjort 3,6 betway logo 500 kr
Ryssland 2,1 williamhill logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,81 betsson logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 2,15 bwin logo 1 000 kr