Speltips/rek & odds: Arsenal – Manchester City 29/3

Emil Jakobsson Publicerat: 28 mars 2014
Rekar & odds Arsenal - Manchester City, speltips lördag 29 mars 2014
Foto: Bildbyrån

Toppmatcherna avlöser varandra i Premier League och under söndagen är det dags för Arsenal att ta emot Manchester City. Kan Arsenal med kraft av hemmaplan resa sig besegra urstarka City?

Ser vi till oddsen tror inte spelbolagen på hemmalaget i alla fall. Man får runt 3,75 om man tippar Arsenal som vinnar och bara runt 2,1 för City. Hur ser det ut mellan lagen då?

När lagen möttes i december vann City en galen match med hela 6-3. Förra säsongens möte på Emirates Stadium mellan lagen vann City med 2-0.

Formmässigt finns det många frågetecken runt Arsenal. Inte minst hur de spelar mot de andra topplagen. Man har bara två segrar på de sex senaste matcherna och förluster som 6-0 mot Chelsea, 5-1 mot Liverpool och 6-3 mot just City höjer frågetecken om deras spelsätt verkligen passar mot topplagen?

På hemmaplan har det i alla fall gått lite bättre, där har man bland annat slagit Liverpool två gånger den här säsongen.

”Är inte där än”

Men City har vaknat efter deras två raka cupförluster här tidigare (Wigan i FA-cupen och Barcelona i Champions League). På de tre senaste matcherna har man tre segrar och förkrossande 10-0 i målskillnad. Inte minst 3-0 borta mot Manchester United var starkt.

Det känns inte riktigt som att Arsenal ”är där” än när det gäller att kriga om ligatiteln och möta de bästa lagen i ligan. City har samtidigt en ursinnig form just nu och precis som när vi backade dem borta mot United känns 2,1 som ett väldigt bra odds för starka City.

Missa inte, 4x bonus

Bwin erbjuder våra besökare en unik bonus som är fyra gånger högre än deras ordinarie. Hämta din bonus här.

Speltips: Manchester City
Odds: 2,1 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (Nya kunder får 1 000 kr bonus)
TV: Viasat Fotboll, lördag 29/3 kl 18:30
Skador: Info om alla skador och avstängningar.
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Arsenal 3,75 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 3,6 unibet logo 1 200 kr
Manchester City 2,1 williamhill logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,14 unibet logo 1 200 kr
Över 2,5 mål 1,73 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr