Speltips/rek & odds: Arsenal – West Bromwich 4/5

Emil Jakobsson Publicerat: 4 maj 2014

Speltips & odds: Arsenal - West Bromwich 4/5 2014Arsenals jakt på fjärdeplatsen går vidare när man under söndagen tar man emot West Bromwich och vi har hittat ett intressant speltips, väldigt likt det vi prickade in nu senast Arsenal spelade hemma på Emirates Stadium.

Arsenal hade en tuff period då man bara vann en av sex matcher men i mitten av april vände det. Man har sedan dess radat upp fyra raka segrar, och man har en målskillnad på 9-1 på de tre senaste.

Gratisspel på matchen: Rygga vårt speltips med ett gratisspel värt 500 kronor från Betway.

Hemma på Emirates har men en förlust på de 20 senaste matcherna (Bayern München). Tidigare under säsongen fick man bara 1-1 borta mot West Bromwich men innan det hade man fem raka segrar mot dem.

Man har samtidigt fått tillbaka flera viktiga spelare, inte minst Özil och Ramsey vilket givetvis hjälpt laget. Arsène Wenger pratade även efter segern mot Newcastle nu senast om vilken härlig harmoni det är i truppen igen, ungefär som tidigare under säsongen när man toppade Premier League.

Två segrar på 14 bortamatcher

West Bromwich slog samtidigt West Ham med 1-0 nu senast i en otrolig viktig match för att slippa nedflyttning. Man har några poäng ner till lagen som jagar men varje omgång och varje poäng kan bli livsviktig just nu. Hur man väljer att se på deras bortaspel beror på vad man lägger vikt vid. Man har visserligen vunnit två av de tre senaste bortamatcherna men de var mot svagt motstånd (Norwich och Swansea).

Eller så väljer man att påpeka att de bara vunnit två av deras 14 senaste bortamatcher.

Precis som mot Newcastle väljer vi att testa Arsenal -1,5 mål. Hela 16 av lagets 17 senaste segrar på hemmaplan har varit med minst två mål och ett Arsenal som har bra harmoni i truppen, bra form och mycket att spela för kommer rulla in ett par mål mot ett betydligt svagare lag.

West Bromwich har samtidigt förlorat fyra av sina sex senaste bortamatcher med minst två mål.

Speltips: Arsenal -1,5 mål
Odds: 1,77 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (Nya kunder får 1 000 kr bonus)
TV: Viasat Fotboll, söndag 4/5 kl 14:30 (Dagens alla TV-matcher)
Skador: Info om alla skador och avstängningar.
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Arsenal 1,29 comeon logo 3 000 kr
Oavgjort 6,1 unibet logo 1 200 kr
West Bromwich 13,0 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,6 betsafe logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,5 bwin logo 1 000 kr