Speltips/rek & odds: Atlético Madrid – Barcelona 9/4

Spelbloggare Publicerat: 9 april 2014
rekar & odds: Atlético Madrid - Barcelona odds
Foto: Bildbyrån

Det första mötet i Barcelona slutade 1-1. På onsdag ska det avgöras i Madrid. Blir det Atlético eller Barcelona som får äran att spela semifinal i Champions League?

På Camp Nou öppnade Diego Ribas da Cunha målskyttet med ett enormt långskott förra veckan och Atlético såg länge ut att få med sig ett kanonresultat till returen, men Neymar fick sista ordet med cirka tjugo minuter kvar och den första matchen av två slutade 1-1 – ett resultat som ser till att det är helt öppet till mötet på Estadio Vincente Caledrón.

Atlético Madrid är i en form utan dess like med nio raka utan förlust. Man leder Primera División och är nära semifinal i CL. En såpass stark säsong trodde, i alla fall inte jag att huvudstadsklubben skulle stå för. Efter sjutton hemmamatcher i ligan är nollan i förlustkolumnen intakt och det är en statistik inte ens Barcelona eller Real Madrid mäktar med.

Formen är inte heller fy skam hos gästerna som har sju matcher i följd utan torsk. Bortastatistiken är sådär med tre vinster och två förluster de senaste fem matcherna.

Atlético åtta kort de två senaste matcherna

Vi tittar över på kortstatistiken och ser att Atlético är mer kortglada än Barcelona på senare tid. Såhär många kort har respektive lag dragit på sig i sina fem senaste matcher:

Atlético: 3, 5, 2, 1, 2
Barcelona: 0, 2, 2, 2, 2

I två av dessa matcher har Atlético synat fler kort än sina motståndare. Barcelona har i fyra av matcherna fått färre, i en; lika många.

I de tre senaste inbördesmötena har Atlético fått flest kort, Barcelona i en av dem.

Statistiken talar sitt tydliga språk och vi ser framför oss att ett spelförande Barcelona som kommer se till att undvika onödiga varningar. Atlético med flest kort spelas till det överkomliga oddset på 1,75 gånger degen och till det skickar vi in en insats strax under medel.

Speltips: Atlético Madrid flest kort
Odds: 1,75 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (Nya kunder får 1 000 kr bonus)
TV: Viasat Sport, 9/4 20:45
Skador: Info om alla skador och avstängningar.
Skrivet av: Emil Jakobsson

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Atlético Madrid 3,3 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Oavgjort 3,5 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Barcelona 2,35 betsson logo 1 500 kr
Under 2,5 mål 1,85 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Över 2,5 mål 2,05 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr