Speltips/rek & odds: Atlético Madrid – Chelsea 22/4

Emil Jakobsson Publicerat: 22 april 2014
Atlético Madrid -Chelsea speltips & odds 22 april 2014
Foto: Bildbyrån

Äntligen dags för semifinaler i Champions League och först ut är överraskningslaget Atlético Madrid som tar emot Chelsea under tisdagen. Efter att vi analyserat matchen och vridit och vänt på de olika faktorerna har vi hittat ett speltips vi tror stenhårt på.

Tips: Visst har ni inte missat att Bwin erbjuder en unik bonus bara för våra besökare? Nu får ni hela 1 000 kronor hos dem, fyra gånger högre än deras standardbonus. Hämta er bonus här.

Atlético Madrid gör en smått otrolig säsong sett till lagets förväntningar. Man toppar La Liga hela fyra poäng före Barcelona och sex poäng före Real Madrid som däremot har en match mindre spelad.

Man är samtidigt framme i semifinalen av Champions League efter att man slog ut just Barcelona i kvartsfinalen. Först spelade man 1-1 borta på Camp Nou och vann sedan returmötet med 1-0 efter att man inlett matchen i ett vansinnigt tempo med ett mål och flertalet ramträffar under första kvarten.

Formmässigt har man tio segrar och en oavgjord (mot Barcelona) på deras elva senaste. Hemma på Vincente Calderón brukar man stänga igen matcherna väldigt effektivt.

Man har vunnit sex raka hemmamatcher och hållit nollan i fem raka vilket givetvis är väldigt imponerande.

Bara två segrar på senaste åtta bortamatcherna

Gästande Chelsea föll mot jumbon Sunderland med 1-2 hemma på Stamford Bridge nu senast. Man har tre segrar och två förluster på de fem senaste.

Däremot har man spelat riktigt dåligt på bortaplan de senaste veckorna. Man har bara vunnit två av deras åtta senaste bortamatcherna och hela fyra av dem har varit förluster. Tidigare under säsongen har man varit bra att spela tätt mot bra lag på bortaplan men 3-1 torsken i Paris var nära att ställa till det rejält för Chelsea.

Underspelet har för lågt odds

Vi lockas över underspelet men oddsen är för låga enligt oss. Vi väljer istället att spela att första målet blir innan matchminut 36 där spelbolagen övervärderar defensiven i den här matchen enligt oss.

Fyra av Chelseas fem senaste matcher har haft ett mål innan matchminut 36 och vi kommer alla ihåg hur Atlético öppnade mot Barcelona på hemmaplan nu senast. De kommer givetvis försöka upprepa sin öppning på matchen med hög press och mycket farliga löpningar.

Det har även blivit mål innan matchminut 36 i sex av Atléticos nio senaste hemmamatcher.

Speltips: Mål innan matchminut 36
Odds: 1,8 (Jämför alla odds)
Bolag: Nordicbet (Nya kunder får 500 kr riskfritt spel och 1 000 kr bonus)
TV: TV6, tisdag 22/4 kl 20:45 (Dagens alla TV-matcher)
Skador: Info om alla skador och avstängningar.
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
 Atlético Madrid 1,92 nordicbet logo 1 000 + 500 kr
Oavgjort 3,4 bwin logo 1 000 kr
Chelsea 5,0 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,55 bwin logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 2,55 unibet logo 1 200 kr