Speltips/rek & odds: Atlético Madrid – Elche 18/4

Emil Jakobsson Publicerat: 18 april 2014
Atlético Madrid - Elche rekar, speltips & odds 18/4
Foto: Bildbyrån

Serieledande Atlético Madrid jagar tre viktiga poäng hemma på Estadio Vicente Calderón där man är otroligt starka och ett lag som Elche ska väl inte kunna stoppa dem? Eller? Vi såg alla hur det gick för Manchester City på hemmaplan mot jumbon Sunderland i onsdags.

Atlético Madrid är som sagt starka på hemmaplan vilket deras fem raka segrar är ett kvitto på. Man har även hållit nollan i fyra raka matcher (de har alla slutat 1-0).

Ser vi till både hamma och borta har man nio segrar och ett kryss (Barcelona i Champions League) på de tio senaste.

Men på tisdag väntar Chelsea i Champions League, räkna med att vissa spelare får starta på bänken eller gör tidiga byten för att spara på krafterna. Diego Costa som råkade ut för en otäck skada nu senast sägs vara fit for fight men som vanligt när det gäller Atlético är det nog bäst att invänta startelvorna innan man vet säkert.

När man mötte Elche tidigare under säsongen vann man med 2-0 på bortaplan.

Tolv raka utan seger

Gästande Elche ligger på 15:e plats i tabellen och har tolv raka bortamatcher utan seger. Dessutom har fyra av de fem senaste varit förluster.

Med tanke på hemmalagets otroligt starka försvar just nu i kombination med fokus mot Champions League och Elches svagheter på bortaplan känns underspelet lockande. Tänkbar matchbild är att hemmalaget tar ledningen med 1-0, bevakar den utan att gå bort sig allt för mycket och sparar på krafterna.

Tyvärr ger ”Hemmalaget att vinna och hålla nollan” för dåligt betalt så vi riktar in oss på under 2,5 mål som ger två gånger pengarna.

Atlético har fyra raka hemmamatcher som gått under 1,5 mål och räknar man ihop hemma- och bortaplan har sju av deras åtta senaste gått under 2,5 mål. För Elche har fem av de sex senaste gått under 2,5 mål.

Vi testar även en mindre slant på resultatspelet 1-0.

Speltips 1: Under 2,5 mål
Odds: 2,0 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (Nya kunder får 1 000 kr bonus)

Speltips 2: Resultatspel: 1-0
Odds: 6,0
Bolag: William Hill (Nya kunder får 1 000 kr bonus)

TV: Cmore Sport, fredag 18/4 kl 20:30 (Dagens alla TV-matcher)
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Atlético Madrid 1,22 betway logo 500 kr
Oavgjort 7,0 unibet logo 1 200 kr
Elche 21,0 titanbet logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,0 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,9 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr