Speltips/rek & odds: Atlético Madrid – Milan 11/3

Emil Jakobsson Publicerat: 10 mars 2014
Atlético Madrid - AC MIlan champions league rekar & odds 11 mars 2014
Foto: Bildbyrån

Två formsvaga lag ställs mot varandra på Vincente Calderón under tisdagens Champions League-slutspel. Atlético Madrid har en 1-0 seger att gå på när Milan kommer på besök.

Atlético Madrid gör sin bästa säsong på väldigt länge när man ligger tvåa i La Liga och har spelat bra i Champions League. Men de senaste veckorna har det tuffa spelschemat börja ta ut sin rätt mot Atlético som har en relativt tunn trupp. Man har förlorat fyra och bara vunnit tre av lagets åtta senaste matcher.

Men man är starka på hemmaplan. Sevilla, Barcelona och Real Madrid har kryssat i ligaspelet borta mot Atlético och resten av matcherna har man vunnit.  Under gruppspelet av Champions League vann man samtliga tre hemmamatcher och hade en målskillnad på 9-1.

Milan har samtidigt två raka förluster och tre förluster på de fyra senaste. Värt att notera är att man misslyckats med att göra mål i de tre förlusterna (en av dem var mot just Atlético). På bortaplan har man två segrar på de sju senaste matcherna.

Stängd matchbild

Vi ser en väldigt stängd matchbild framför oss. Atlético som är det starkare laget har en ledning med sig och kommer inte gå bort sig i onödan. Det är samtidigt bara ett mål som krävs för Milan för att tvinga fram en förlängning, de kommer med andra ord inte gå bort sig tidigt i matchen i jakten på ett mål.

Att vi dessutom får över två gånger pengarna för underspelet gör det till ett riktigt bra spel.

Milan har samtidigt fem raka matcher under 2,5 mål. Atlético brukar bjuda på fler mål men mot tuffare motstånd i Champions League har man spelat tätare, man har just nu tre raka matcher i CL under 2,5 mål.

Senaste mötet 0-1 väger även det in här.

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (Nya kunder får 250 kr bonus)
TV: Viasat Fotboll, tisdag 11/3 kl 20:45
Skador: Info om alla skador och avstängningar.
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Atlético Madrid 1,5 nordicbet logo 1 000 + 500 kr
Oavgjort 5,0 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
AC Milan 7,5 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,05 bwin logo 250 kr
Över 2,5 mål 1,83 betsson logo 1 500 kr