Speltips/rek & odds: Atlético Madrid – Villarreal 5/4

Spelbloggare Publicerat: 4 april 2014
Speltips Atletico Madrid - Villarreal 5/4 2014
Foto: Bildbyrån

På lördagseftermiddagen riktas ljusen mot Estadio Vincente Caledrón. Serieettan Atlético Madrid är i behov av varenda pinne. Kan Villarreal sätta käppar i deras hjul?

Atlético Madrid leder serien med en poängs avstånd till Barcelona, tre till Real Madrid. Formen är fin och den senaste förlusten sträcker sig så långt tillbaka som den 23:e februari. Sedan dess har åtta matcher avverkats.

Gästerna är med och slåss om en av två platser till Europa League nästkommande säsong. Man har en poäng upp till både Real Sociedad och Sevilla som i detta nu har greppet om dessa. Men det ser inte så ljust ut; på de sex senaste matcherna har endast en trepoängare inkasserats.

Atlético är det enda laget i Primera División som ännu är obesegrade på hemmaplan. Att komma till Vincente Caledrón är alltså inte den enklaste uppgiften. Villarreal är det femte bästa bortalaget i serien med sju vinster, en oavgjord och sju förluster.

Målsprutan Diego Costa kommer troligtvis inte vara med i Madrids trupp. Även Turan ser ut att missa matchen. Villarreal är befriade från skadeproblem.

Målsnålt?

Det har varit målsnåla matcher för båda lagen på sistone. Atlético har överstigit 2,5-linan en av de fem senaste matcherna, statistiken är densamma för Villarreal.

Nu saknas dessutom Atléticos, utan tvekan, viktigaste kugge, Diego Costa och det är ett enormt avbräck offensivt. Målen kommer inte att komma gratis i den här matchen.

Vi spelar under 2,5 mål till 1,78 med en insats strax under medel.

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,78 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (Nya kunder får 1 000 kr bonus)
TV: Cmore Live, 5/4 16:00
Skador: Info om alla skador och avstängningar.
Skrivet av: Emil Jakobsson

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Atlético Madrid 1,53 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 4,05 betsson logo 1 500 kr
Villarreal 7,5 unibet logo 1 200 kr
Under 2,5 mål 1,78 bwin logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 2,09 betsson logo 1 500 kr